lauantai 24. marraskuuta 2012

56# hyviä ja huonoja uutisia

Oho, viime postauksesta on melkein vierähtänyt viikko!

Eipä meidän elämässä ole tapahtunut erikoisempia. Koko ajan teen joulukalenterin postauksia valmiiksi, huomenna olisi tarkoitus videoida yhden luukun sisältö. Emppu kyllä sanoi että ei pääse tallille auttamaan ja kuvaamaan mutta kai minun itse pitää pärjätä.

Maanantaina kävin Skidillä maastossa, heppa oli ihan kiva aika intona vaan. Sen jälkeen menin vielä tunnille Vukolla joka on seuran tuntsari. Sekin meni ihan kivasti
Keskiviikkona: meillä oli brendan omistajan kanssa hyppäri hän hyppäsi eka ja minä sitten heppa kusetti molempia todella paljon alussa mutta toimi loppua kohden. Ratsastin vielä Skidin kentällä, tein kotiläksyjä mitä ollaan saatu aluevalmennuksista.
Perjantaina: Olin odottanut perjantain tuntia todella paljon. Sillä meillä oli kankitunti! Alkukäyneissä jo Skidi tuntui hyvältä ja sain siihen todella hyvän tuntuman! Oli todella hyvä fiilis jo sillon. Kun aloitettiin alkuraveilla niin huomasin että Skidi on vähän jäykkä jaloista, sillä on joskus sellainen päivä millon voi olla jäykempi. No hetken ravattua niin huomasin f*ck tämähän ontuu. Sain sitten vielä äidiltä varmistuksen että ontuu. No siihen jäi meidän tunti :(. Mutta kun mietittiin että miksi ontuisi niin muistettiin että sehän kengitettiin aamupäivällä! Se ei ikinä ole reagoinut siihen ennen!
Lauantaina: Ratsastin brendan läpi maneesissa. Se oli hyvä, vähän erimielisyyksiä tuli pitäkästä aikaa. Mutta tein ihan perus asioita avoja, pohkeen väistöjä, siirtymisiä jne.
Sitten kävin vielä Skidin tarkistamassa. Sain aamulla äidiltä käskyn että menen katsomaan selästä että ontuuko Skidi vielä. Ja jesjes ei ontunut! Olin todella iloinen! (: otetaan nyt pari päivää vielä rennosti, ja jos ei ongelmia tule niin jatketaan treeniä normaalisti.





5 kommenttia:

  1. Harmi et Skidi ontu, toivotaan että oli vaan kengityksestä! :)

    VastaaPoista
  2. Ku mä oon tämmönen puskaratsastaja, niin viittitkö kertoo et mikä on kankitunti? : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on koulutunti missä meet kangilla. Kanget on sellaset suitset missä hevosella on 2 kuolaita suussa. Usein kaikilla kansallisen/kansainvälisen tason kouluratsastajilla on sellaset! (:

      Poista
    2. Aaaa, no selvispähän seki : D

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista