sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Oma hevoseni, mutta muut selässä

Päätin kirjoittaa pienen erikoikirjoituksen siitä että kenet päästän Skidin selkään ja milloinkin.
Skidi on tietty hyvin kiltti hevonen ja en ole mitenkään eriktyisen tarkka että minkä tasoinen se ratsastaja on joka sinne menee varsinkin maastossa siellä mennään usein niin että minä jollain toisella ja kaverini sitten Skidillä.

Äitihän menee Skidillä viikottain, hän läpiratsastaa sen vähintään kerran viikossa. Hyvä vain koska ilman häntä olisin niin pulassa. Myös pikkusiskoni mennee Skidillä jonkin verran, harvemmin kylläkin.
Äiti ja Skidi
Emppu ja Skidi parisen vuotta sitten.
Monet kaverini saavat mennä Skidillä, usein oman ratsastuksen jälkeen päästän kaverit Skidin selkään ravailemaan ja vähän sitä testailemaan. Harva kaverini on sillä mennyt kokonaan itse.
Anna ja Skidi kesällä 2013
Annalle kävi kylläkin tällainen pikku juttu kesällä :D
Anna on kaveri joka saa lähes aina täällä ollessa mennä Skidillä. Annalla ja Skidillä synkkaa sen verran hyvin että sen pistän mielelläni sillä menemään!

Jannica on usein Skidillä mennyt Skidillä. Jannica on usein se numero yksi henkilö ketä kysyn Skidiä hoitamaan jos ollaan poissa. Ikävä kyllä Jannicalla ja Skidillä ei synkkaa niin hyvin sileällä miten haluaisin, mutta sen verran hyvin että se voi sen sinne selkään laittaa sen liikuttamaan. 

Sileällä olen kylläkin "tiukempi" että kuka sillä saa oikein mennä, omasta mielestä pitää ne perusasiat olla kunnossa + vähän muuta. Monet menevät minun silmien alla aina, kun taas toiset saavat mennä vähän "vapaammin".
Esteitä ei lähes kukaan muu kun minä mene sillä. Skidi ei tarvitse paljon hyppyjä ja Skidi ei ole myöskään mikään hirveän helppo tai hankala. Mutta pidemmän aikaa blogia seuranneet varmaan muistavat että javerini Jessi sai sillä vähän hypätä ja mennä kahdet kisat. Annoin ihan "huvin vuoksi" mennä koska Jessi tarvitsi varmemman hevosen alle, saadakseen itselleen varmuutta. Sen lisäksi niissä kisoissa menin itse vain yhden luokan, niin sehän sopi hyvin! 
Laatu bloggerin mukaan...


Ellin kuva Skidin selässä maastossa, minä lainahepalla.


Miten te päästätte muita hevosenne selkään?

3 kommenttia: