keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Varustepostaus osa 3- Satulahuovat

Korjatkaa joku jos olen väärässä tuon osa 3 kanssa. Mutta tällä kertaa esittelen meidän huovat, niitä oli oudon vähän ja niitä on jo tullut 3 lisää. Nimittäin kuvasin nämä joskus heinäkuussa..

 Ensimmäisenä on oranssi tattiinin kouluhuopa, olen saanut sen yhdeltä tallilaiselta joka ratsasti Skidiä aina välillä. Itse tykään tästä koska oranssi sopii Skidille!

Tämä on Horzen yleishuopa, minkä olen voittanut Ikan bannerikisassa. Tämä on myös mielstäni ihan kiva, sitä voi käyttää hyvin kotona treeneissä jne.

Varmaan yksi lempihuovistani! Beige jossa on tollaiset vaaleanpunaiset ja valkoiset narut. Olen joksus HIHS:istä ostanut, tarkoitus oli käyttää kisahuopana. Mutta en ikinä ole varmaan kisoissa edes käyttänyt?

 Varmaan kallein huopa koko kokoelmassamme.. Equilinen tummanisinen yleishuopa, tän Skidi sai entiseltä kisaajaltaan n. 5v sitten ja on vieläkin hyvässä kunnossa! Entinen kisahuopamme, mutta nykyään toimii varahuopana!

Dyonin yleishuopa, vieläkin lemppari! Ostin tämän n. 4v sitten, ratsastuskouluhevoselle jolla silloin kilpailin. Tämä on vaan niin ihana! Tämä Benitecistä 56€

Edustushuopamme! Kavereilta saatu, mutta Hevosmerestä ostettu BR:än yleishuopa! Brodeerattu Skidin nimi molemmille puolille.


Mun lemppari kouluhuopa! Hööksistä ostettu, JH collectionin. Tämä on aika uusi, tänä kesänä pääsi vasta ekaa kertaa käyttöön! Eli Hööksistä 26€


Tämä huopa on myös saatu tallilaiselta, Lamicellin vaaleansininen kouluhuopa. Se on jo vähän kulahtanut, käytän tätä nykyään todella harvoin. Koska äiti komensi laittamaan puolet huovista vintille :(.
Ruskea Eskadronin kouluhuopa, äiti ostanut monta vuotta vuotta sitten Benitecistä. Kyllä on ollut hyvää laatua, nimittäin ei ole muuttunut mihinkään!

Kertokaa joku miten tämän saa käännettyä kun näyttää että on kääntynyt kun menen muokkaamaan sitä?
Harmaa Treadstonen, flättäri. Tämäkin on ostettu HIHS:istä kisahuovaksi, yleensä tämä on mukana aina varahuopana kisoissa jos Skidi hikoilee paljon.

Tässä sama asia!!

Ruskea Horse Guradin flättärihuopa, jonka ostin Skidille myös kisahuovaksi... Parkanon ratsusta, viime vuoden Sea Horse Weekistä. Nykyään en käytä sitä paljon, käytin sitä aika paljon Anniella ja pikkusiskoni käytti sitä Vapulla pari kertaa.

!!!!!!

Tummansininen Eurohunterin huopa, sen voitin joskus kisoissa. Aika surkeeta laatua, en ole käyttänyt sitä paljoa ja jo nuo sivunarut on alkanut purkaantua...


Vaaleanpuna/valkoinen huopa. Äiti osti tämän joku vuosi sitten HIHS:istä, Horzen ständilta. Se oli vaalenpunainen, mutta pesujen myötä on haalistunut melkein valkoiseksi ja siksi käytän sitä koulukisoissa aina joskus.


 Eskadronin valkoinen huopa, kultaisilla reunoilla. Tykkään tästä paljon! Tämä on ollut äidillä jo kauan ja käytetään sitä jos mennään jollain toisella hevosella kun Skidi.

Varsinaninen kisahuopa kouluun. Valkoinen Eskadronin huopa, ihan perus ilman mitään hienompia koristuksia. Ollaan painatettu erikseen tuohon Weston Joychild.

Tässä kaikki huovat! Mikä oli lempparinne?

5 kommenttia:

  1. mun lempparit varmaankin dyonin, oranssi ja eskadronin ruskea ja valkoinen :) ihania huopia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ne on kyl ihanii noi huovat mitkä mainitsit!

      Poista
  2. Mä tykkään tosta JH Collectionin huovasta ja tuosta teidän edustushuovasta eniten. Värit on just tollasia, mistä tykkään!

    VastaaPoista
  3. Du far ti dina tiedoston, oh sen dubbel klickar du på en bild, oh så kommer de opp en ny flik som du kan bläddra framåt oh si dina bilder, sen så sir man nere i höger kant att där finns pilar oh andra juttun. Men någo av dom svänger på bilden. Men man måst trycka enda tills den ha svängt så som den ska :) Hoppas du förstog! :D Ja kiva postaus. Tykkäsin kaikista huovista mutta eniten siitä JH Collectionin huovasta! :) :)

    VastaaPoista
  4. Den oranga var naturligtvis bäst! :D Nånejj men den där första skidi-namn huopan e jätte fin! :))

    VastaaPoista