perjantai 11. lokakuuta 2013

Skidin kuulumiset ja paljon Nettaa

Oikeasti, minä itken kohta. Ollaan äidin kanssa kuvailtu paljon tällä viikolla. Tänään Elin oli kiltti ja tuli ottamaan minusta ja Skidistä ihania ja kaiken lisäksi onnistuneita syyskuvia. Tulin innoissani kotiin niitä muokkaamaan ja ja onnistuin vahingossa poistamaan kaikki kuvat kamerastani. Siellä oli paljon tärkeitä videoita jne. tietääkö joku mitä tehdä? Apua!
Mutta onneksi tein keskiviikkoisesta tunnista Netan kanssa videokoosteen jo eilen.
Elikkä Skidi on siis ontunut viime torstaista asti, maanantaina menin selkään kävelemään kun jalka näytti jo parempaan päin. Tiisataina äiti oli katsonut ja hoitanut jalan, sillä löytyi outoa ihottumaa mutta muuten oli laskenut hieman. Keskiviikkona kävin maastossa taluttamassa pilkko pimeässä, joka oli hyvin pelottavaa...
Torstaina päätettiin jalan ollessa todella kuiva ja hyvän näköinen ihotumaa katsomatta, käydä kävelemässä ja sen jälkeen katsoa kentällä ontuuko enään. Se oli kerrankin onnenpäivä! Ei ontunut, hieman jäykkä ja sehän oli odotettavissa pienen "loman" jälkeen.
Tänään kävin taas kävelemässä ja ravailemassa vähän maastossa, huomenna jatkuu sama. Sunnuntaiksi ehkä keksitään jotain kevyttä kentällä.

Nettaa olen paljon ratsastellut Skidin ollessa poissa pelissä tällä viikolla tulee laskelmien mukaan yhteensä neljä kertaa koko viikon aikana, mutta siihen on syynsä paljastukoon myöhemmin. Se on ollut itseasiassa ihan hyvä! Netta on helposti aika häslä, se haluaisi tehdä paljon mutta samalla ne on turhia asioita. Neiti haluaa aina kaahata edellä olevan hevosen häntään kiinni laukassa jne, mutta muuten on mennyt hyvin. Keskiviikkona tuli laukassa vihdoinkin sellainen "jes tää onnistui" fiilis, Netta usein kaahottaa aika paljon laukassa ja lyheneminen on neidille aika hankalaa vielä. Tehtiin todella paljon ravia ennen laukkaa ja laukattiinkin vain kaksi pääty ympyrää ja yhden diagonaalin molempiin suuntiin. Laukka oli todella rauhallista, hyvää ja kivan tuntuista. Ravi oli nyt vähän sähläystä itseltäni, mutta Netta yritti parhaansa.
Pitää vielä heinosäätää tuota heilumistani ja vemputtamistani siellä. Äiti sanoikin koulutunnilla että saan tuolla istumisen näyttämään todella vaivaiselta. Netalla, jolla taas on todella helppo harjoitusravi istua? Pitääpä kunnolla keskittyä seuraavalla kerralla.

Tänään taas koulutunnilla, saatiin verkata aika itsenäisesti. Heti ohjia ottaessani Netta tuntui todelta hyvältä edestä, ei paljoa tarvinnut tehdä että oli kevyt. Laukka meni tänään taas ihan plörinäksi, se ei ollut yhtä rauhallinen. Minun olisi pitänyt ravata enemmän ja tehdä siirtymisiä, sillä sain sen viimeksikin hyväksi. Mutta Ravissa se oli todella hyvä, ainoana ongelmana oli että halusin itse ravata vähän liian hiipien. Pitää uskaltaa enemmän. En nyt tästä enemmän jaksa kertoa koska ei löydy tunnista mitään materiaalia.

Ärsyttää tuo että menin poistamaan kaikki kuvani, koska tästä ei olisi muuten tullut tällaista tylsää "eilen sitä, tänään tätä ja huomenna tota" postausta. Mutta saa kelvata!
Teitä jota nyt kiinnostaa saada tietää kisakuulumisia, heppakuulumisia tai muuta vähän enemmän yksityis elämääni kuuluvia juttuja niin minut  löytää Instagramista nimellä Ekkiih ! Elikkä ei kun seurailemaan ;)

7 kommenttia:

  1. Kiva teksti mut anteeks kameran heilauttamista... :) Ja kivasti muokattu video !

    VastaaPoista
  2. KATO PUOLIVERINEN PRINSSI BLOGI JA KOITA ETTII SIELT! se Susanna teki joskus saman ja se löys jonku ohjelman, mil sai palautettuu kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja käytä pliis erica jotai toista video-ohjelmaa tos on toi leima :(

      Poista
    2. joooo hyvä et sanoit.!!! mut en voi kosk mikää muu ohjelma ei toimi mun koneella :(

      Poista
  3. Poistiksä ne roskakoriin? Jos poistit, niin ne löytyy roskakorista.

    VastaaPoista