sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kiirettä pitää!

Huh, vihdoinkin ehdin istahtaa alas tietokoneen ääreen, muokata kuvia ja kirjoitella tänne. Tämä viikko on rullannut aika tavalliseen tapaan. Maastoilua, sileällä, äidin läpiratsastusta ja kavaletteja on Skidin viikko sisältänyt.

Perjantaina oli tavallisen tapaan koulutunti. Skidi oli ihan kiva ratsastaa, tehtiin avoja, siirtymisiä ja muuten vaan jumpattiin hevosia.

Jannica oli taas kerran ihana ja pakkasi seuraavan päivän kisakamat kun olin tunnilla. Niin itse en tarvinnut muuta katsoa että omat kamat ja hevonen oli kunnossa.

Lauantaina suunnattiin Lohjalle aluekisoihin. TODELLA kaoottisen aamun jälkeen päästiin lähtemään 20min myöhässä tallin pihasta. Skidi oli todella rauhallinen koko aamun, ei stressannut tavalliseen tapaan! :D Mietittiin hetken että onko sillä kuumetta tms. Mutta ei ollut?! Ihanaa jos pystyisi aina olla tollainen!
Me lähetään kisoihin!
Perillä käytiin näyttämässä rokotustodistukset ja käytiin katsomassa vähän miten rata menee. Meillä ei ollut mikään kiire koska tultiin paikalle luokan alkaessa ja hyppäsin itse vasta numerolla 60.
Onneksi radan pysty kävelemään lanaustauon aikana niin ei meillä mikään hätä ollut. Rata oli hyvin helppo muistaa, mutta hankalia oli kolme väliä jossa oli kuusi, kuusi ja seitsemän askelta. Sitten oli vielä perusradan viimeinen jolle tultiin kulman takaa(minun hankala paikka) ja muutenkin sille oli todella vaikea löytää hyvää tietä. Otettiin Skidi ulos ja laitettiin se kuntoon ja Jannica sai mennä taluttelemaan sitä. Menin itse sen jälkeen selkään ja otin vähän ohjia. Minut huudettiin aika nopeasti maneesiverkkaan ja en oikein ehtinyt tehdä mitään ulkona. Maneesissa Skidi oli todella eteenpäin ja oli pirteä. Hypyt kaikki olivat ok, itse möhläsin pari lähestymistä mutta heppa pelasti!


Radalla Skidi oli hyvä, rata oli ihan super! Varmaan yksi parhaimmista radoistamme ikinä. Harmittavasti ensimmäinen este tuli alas, paikka oli hyvä ja hyppy oli ok. Jotenkin heppa jäi pohjaan kiinni koska oli todella pehmeä ennen kyseistä estettä. Mutta olin todella tyytyväinen koska rata oli todella hyvä!


100cm radan jälkeen Jannica sai taas kävellä hepan kanssa hetken ennen kun tuotiin se juomaan ja hengähtämään. 110cm rata oli helppo, aika samallainen kun edellinen. Uusinnassa pytsyi ratsastamaan aikaa.
Menin heti radankävelyn jälkeen selkään koska lähdin jo numerolla kymmenen. Verkassa oli myös vähän huonoja lähestymisiä mutta niiden seassa todella hyviä hyppyjä! Eli turvallisin mielin lähdin radalle.

Radalle tultaessa niin pyörin hetken ja sain lähtömerkin. Ennen kun lähdin niin äiti sanoi "pohkeet kiinni ja eteen" ja päätin että nyt oikeasti ne pohkeet kiinni!! Kappas hevonenhan hyppäsi älyttömän hyviä hyppyjä. Perusrata päästiin virheittä ja uusinnassa ratsastin aikaa. Uusinnassa tuli este nro 11 alas, se tuli taas samasta kaarteesta missä edellisessä luokassa. Mutta ei haitannut, tämä perusradan virheittä pääseminen oli itselleni niin voitto! Olin niin tyytyväinen kyseisen radan jälkeen tulin hymyssä suin radalta ja en pystynyt lopettamaan hymyilemistä!



Radan jälkeen tein loppuravit kentällä ja Jannica sai kävellä hepan kanssa hetken sen jälkeen ennen kun riisuttiin siltä kamat ja laitettiin autoon.





Paras heppa ja paras hoitaja <3

Kotona sitten hoidettiin heppa ja varusteet. Kotiin päästyäni olin niin loppu ja väsynyt!

Mikä oli teidän lempikuva?

2 kommenttia: