sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

V-NR, Broby, 5.4

Heippa! Eilen suunnattiin nokkas kohti Tammisaarta, Brobyyssä järjestettäviin seurakoulukisoihin. Kun keskiviikkona harjoiteltiin rataa K.N Speciaalia niin ei sujunut kummemmin. Skidi oli aivan ylienerginen ja kuumui liikaa. Taas kun perjantaina oli todella hyvä rata!

Perjantaina Jannica oli auttamassa ja hän ehti pakata lähes kaiken tuntini aikana(mitä tekisinkään ilman häntä). Niin muuta minun ei tarvinnut oikeastaan tehdä kun laittaa loput varusteet paikalleen ja hoitaa hevonen edustuskuntoon. Vielä kotona katsoin omat kisavaatteet paikalle ja lähtölistat tsekkasin.

Lauantai aamuna mentiin tallille jo kahdeksan aikoihin ja aloitettiin aamu letittämällä Skidi. Kun Skidi oli letitetty niin laitettiin se kuljetuskuntoon ja laitettiin se Jannican kanssa kahdestaan autoon. Kun äiti oli auttanut ponien lastaamisessa niin päästiin matkaan. Jouduttiin lähteä pari tuntia liian aikaisin paikan päälle, koska äiti ajoi meidät paikan päälle ja hänellä oli pari valmennettavaa jotka menivät ensimmäistä luokkaa.
Emppu ja Turo <3
Ida ja Turo
Skidi sai seistä autossa vielä 1 ½ h ennen kun viitittiin edes ottaa ulos, loppupeleissä Skidi muuttui liian levottomaksi niin jouduttiin ottaa se ulos. Skidi näki naapuritallin hevosen jonka kanssa ollaan matkustettu kisoihin pariin otteeseen, niin se oli oikein mukava ja siitä ei pystynyt olla erossa.. No oltiin viisaita ja laitettiin Skidi kuntoon niin kauan kun kaveri oli lähettyvillä. Jannica sai hampaista, suitsista ja mistä lie iskuja kun hevonen hirnui ja käänteli ympäriinsä.. Laitoin itseni kuntoon ja menin selkään, tai no yritin. Minun 15v mummo seisoi tallinpihalla ja pukitteli paikallaan kun ei tykännyt ideasta että kiristetään satulavyö ja hänen kaveri oli muualla. Pääsin selkään ja lähdin verkkamaan.

Verkassa Skidi oli alussa ältyyömän villi, se ravasi isoa ravia, katseli kaikkea ja muutenkin oli vähän hörhä. Sain sen kyllä aika nopeasti rentoutumaan ja ihan mukavan tuntuiseksi. Tein aika paljon ravityöskentelyä ja siirtymisiä että saisin sen kuulolle. Skidi alkoi tuntua oikeasti hyvältä ja käytiin pari ratsukkoa ennen minua rata läpi. Sain tehtyä oikein kivan radan! Kaikki kuvat minusta c) Jannica



? :D



Rata oli itseasiassa ihan hyvä, Skidi oli ehkä turhan jännittynyt ja pinkeä. Mitään suurempia rikkeitä ei tullut. Nostettiin väärä laukka vasemman laukan nostaessa ja laukka-käynti siirtymisessä tuli steppaamista. Mutta saatiin kaikkea 5 ja 7 välissä. Paras oli oikean laukan nosto ja ympyrä. Kun yleensä se oikea laukka tuottaa kotitreeneissä ongelmia. Taas kun huonoin kohta oli taas nuo yllämainitut kohdat. Saatiin koko ohjelmasta 155,5p ja 62,2% ja oltiin toisia jotka ei sijoittunut. Olin kyllä loppupeleissä ihan tyytyväinen vaikka radalta tultaessa oli kyllä mieli maassa.

















 Tänään lähdettiin taas Brobyhyn estekisoihin, ilamn Skidiä kylläkin. Mutta äiti toimi ratsamestarina ja meidän tallilta lähti seitsemän kappaletta tuntihevosta mukaan. Jannica tuli mukaan(jee!) tänään taas ja oltiinkin kamera kourassa koko päivä. Alussa satoi aika paljon, niin otin vain tallilaisita kuvia mutta loppupäässäotinkin kaikista. Tässä saatte vähän ensimakua, kun loput löytyvät täältä!
Uudet kaverukset pusuttelee ;)
Ida ja Turo
Atze ja Vappu 
Meidän superpomppupallo Dina!





Meidän tallilaisille tänään tuli yhteensä 6kpl ruusukkeita! Hienoa!

Kisojen jälkeen minun oli tarkoitus hypätä Skidillä, mutta minulle kävi torstaina pieni tapaturma ja tavallinen ratsasus sattuu jalkaan. Niin päätin jättää välistä. Emppu sai sitten hölläillä Skidillä vähän ilman satulaa kentällä.
















Vastalaukkaa



Emppu kokeili uutta temppua Skidin selässä, riskillä kylläkin koska Skidillä on pukkinappi..
Tempun kokeilu loppui näin :D
Sen kaula *_*


kolmas temppu

sekään ei päättynyt hyvin :D



Noniin ollaan päästy postauksen loppuun! Kuvia oli ainakin kerrakseen! Mitkä kuvat olivat teidän lempparit?

10 kommenttia: