lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pientä estehyppelyä

Moikka! Eilen hypättiin Skidin kanssa, ei tehty mitään suurempaa tehtävää koska Skidi on ollut reippaammassa käytössä pari päivää, mutta se sai lohjan kisojen jälkeen käydä maastossa kolme päivää ja sai jopa pitää yhden vapaapäivän!

Mutta eilen käytiin hyppelemässä ihan pientä, tehtiin alussa aika hankalaa ympyrätehtävää. En saanut Skidiä sitten millään sisäpohkeen läpi, varsinkin oikeassa suunnassa. Muutenkin Skidi oli aika hidas ja laiskahko ratsastaa niin sain pohjetta pitää jonkin verran kiinni.






 Kavalettijen jälkeen aloitettiin simppelillä tehtävällä. Ensin jumppa kavaletit lyhyet kuusi askelta ja okseri. Sain Skidin ihan hyvin tuotua ja tuo lyhyt kuusi ei ollut mikään suuri ongelma meille. Skidi toimi suustaan sen verran hyvin että pidätteet menivät läpi!

Sen jälkeen tultiin viiden askeleen linjaa, mikä onnistui meiltä hyvin. Ei mitään ongelmia ja muutenkin sain sen tulemaan hyvässä temmossa ja rytmi oli tasainen.

Sen jälkeen tultiin oikeastaan pientä 80cm rataa ja suosiolla jätettiin siihen. Skidi toimi kyllä todella hyvin, heppa pysyi todella rauhallisena ei kuumunut turhia tai muutenkaan en itse sählännyt! Skidin kanssa saatiin todella piristävän kommentin meidän tuttavalta joka oli samalla tunnilla kun me! Skidi on hieno!


Skidi puhaltaa aina tuollaisia kuola kuplia! :D



Tänään sitten oli todella kiireinen päivä. Minun oli tarkoitus lähteä Ypäjälle mutta reissu peruuntui ja lähdettiin äidin kanssa jo kymmeneltä tallille. Tallilla oli varmaan +14 astetta lämmintä koko päivän! Siellä pystyi olemaan vain hupparilla, ihanaa kesä tulee!

Skidi ja sen paras kaveri Greta







Kuvailin ensin Aikuiscup koulukilpailua, mutta piti mennä jo kolmannen ratsukon kohdalla laittamaan äidille hevosta kuntoon. Siinä sitten kun äiti ratsasti otin hänestä kuvia, hoidin hevosen pois myös häneltä ja pääsin edes hetken sisälle hengähtämään. Sen jälkeen meninkin Hennan avuksi laittamaan hänen ponia kuntoon ja pitämään hänelle pientä "tuntia", harjoiteltiin koulurata läpi.



Sen jälkeen pestiin vielä Hennan kanssa poni. Sitten tulikin Greta pestäväksi ja siinä meni taas hetki kun poni oli hyvin likainen...
Huomasinkin että kello näytti jo puolta viittä ja puolen tunnin päästä alkoi kouluvalmennus ja hevonen vielä likaisena tarhassa. Ei kun se sisään ja kunnollinen harjaus. Skidi toimi kivasti koulutunnilla, se oli aika energinen mutta samalla sain jonkin verran potkia eteenpäin?
Tunnin jälkeen Skidi sai oikein kunnollisen saippuapesun ja sai kuivatella irti pihalla ruohoa syödessä. Vielä hoidettiin kamat ja puoli yhdeksää näytti kello kun tulin kotiin!

Vielä pieni kooste vähän kaikesta mitä tapahtui tänään! :)

2 kommenttia: