perjantai 4. huhtikuuta 2014

Maaliskuu paketissa

Olen aina halunnut aloittaa tällaisen "sarjan" tänne blogiin. Nyt maaliskuu on loppunut ja teen ensimmäisen kuukaus paketissa postauksen. Eli laitan erillaisia kategorioita parhaista asioista mitä kuukauden aikana on käynyt. Kategoria ideoita saa antaa! :)

Suosituin postaus:
Oma versioni juomahaasteesta! Olin siinä hullu ja hyppäsin riimulla 120cm ison esteen. Siihen tuli paljon kommentteja ja 118 sivunkatselua, huikeaa!

Kuukauden uusi tuote: 
Ehdottomasti nämä pallokuolamet! Skidi toimi niillä niin hyvin että ostettiin omat!

Kuukauden kisat:
Tässä kuukaudessa Skidi kilpaili kahdet kisat. Yhdet Empun kanssa ja yhdet minun kanssa. Pakko sanoa että kyllä kauden ensimmäiset aluekisat vie voiton. Saatiin pudotukset molemmista luokista, mutta 100cm luokassa sijotuttiin yhdeksännelle sijalle ja ilman pudotusta oltaisiin voitettu.. Mutta Skidi oli aivan super radoilla ja oli kiva päästä kisaamaan :)

Kuukauden kommentoja: 
On ehdottomasti Sofia. Sofia kommentoi lähes aina jokaiseen postaukseen ja kommentit ovat yleensä todella piristäviä ja kivoja! Sofialla on itsellään blogi josta pääsette tästä, kannattaa käydä lukemassa koska Sofia kirjoittaa mukavalla ja omalla tyylillään. Postauksia löytyy myös laidasta laitaan! :)


Kuukauden mieleenpainuvin valmennus:
Johkun valmennus  ehdottomasti! Skidi toimi niin hyvin, päästiin hyppäämään isompaa ja itsekkin ratsastin valehtelematta ihan siedettävästi. Skidi on paras!

Tiedän Emppu laulaa toisen ja kolmannen videon taustalla.. :D

Kuukauden varuste:
On ehdottomasti Skidin blingi otsapanta! Sain sen kavereiltani synttärilahjaksi 1 ½ vuotta sitten ja se ei maksanut kun 36€ ja siitä ei ole irronnut yhtäkään blingiä! *koputtaa puuta*

Kuukauden kuva(t):
Ovat ehdottomasti ne kun pojat leikkivät tarhassa ja sain niistä pari kivaa kuvaa!


Tässä ensimmäinen kuukaus paketissa postaus? Mitä mieltä olitte postauksesta? Mikä kategoria pitäisi lisää tänne? Ideoita tulemaan!

2 kommenttia: