keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Erillainen heppapäivä

Moikka! Tänään oli vähän erillaista heppailua luvassa.
Emppu hyppäsi tänään pitkästä aikaa Skidillä. Heillä oli mennyt ihan hyvin ja olivat päässeet hyppäämän kivan kokoista rataa! Kerroin maanantaina että Skidi oli ollut aivan kamalan villi sunnuntaina kisoissa. Emppu oli käynyt maanantaina maastoilemassa ja sillonkin Skidi oli aivan kamalan energinen! Laukassa se oli vaihdellut laukkaa itsekseen...
Niin asiaan.. Että Skidi oli tavallinen rauhallinen itsensä, Emppu jätti sen jopa vähän pohkeen taakse. Mutta heppa oli hoitanut taas homman kotiin ja hypännyt kaikki esteet ongelmitta! Nixu oli kiltti ja kuvasi tuntia. Kiitos!







Hieno heppa!





Empulla on jokaisessa kuvassa tosi iloiset ilmeet! :D


Tämän jälkeen oli minun vuoro päästä hyppäämään! Mutta ei Skidillä, vaan uusimmalla tuntihevosella Mantalla. Minusta on oikein mukavaa päästä varsinkin hyppäämään(ja tietty ratsastamaan) muilla hevosilla, koska siinä kehittyy hyvin itse ja totut moneen eriin hevoseen. Tehtiin ihan vain pientä jumppaa sen kanssa koska Manta on vielä hitusen raaka estepuolella, eli oli hieman hakemista sen kanssa. Hypättiin jumppasarjaa joka sujui mielestäni ihan hyvin, alussa oli hieman epäröintiä ja hitaasti menoa mutta loput hypyt sujuivat kivasti! Olen kerran ennen tätä ratsastanut Mantalla, pidin siitä vieläkin se on todella kevyt ja helppo ratsastaa! :)









Vielä tämän jälkeen ratsastinkin yhden yksityisen ja hoidin toisen. Että tässä tämä minun päiväni oikeastaan meni!

3 kommenttia:

  1. Ihanat noi Empun ilmeet :'D hyvin molemmat menitte, tosi kiva postaus taas jälleen. :)

    VastaaPoista
  2. Oi mitä kuvia! Ihana takki ja hyvin näyttää menevän! :)

    VastaaPoista