sunnuntai 6. tammikuuta 2013

66# 62 lukijan eerikoispostaus!

Tässä kauan pähkäilin että mikä olisi tämän erikoispostauksen aihe. Päätin nyt kirjoittaa blogin vuodesta ja miten olen saanut tänne lukijoita, vaikka blogini ei ole ollut kun pystyssä vähän yli 6kk niin kerron niistä ajoista nytten!

Aloitin blogin kirjoittamista Heinäkuussa silloin tuli vain 2 postausta, yksi niistä oli aloitus ja toinen oli mietteitä. Aloitin blogin pitämisen koska lopetin edelliseni mutta hingutti jonkunverran kirjoitella taas niin päätin kokeilla!
Blogin ensimmäinen banneri oli tällainen:

Elokuussa minulta tuli 17 postausta, sillon iloitsin jo 5 lukijasta ja minulla oli silloin jo 300 sivunnäyttöä.
Ei postaukseni mitään laadukkaita olleet, esim "Tänään kävin jo ratsastamassa Skidin, käytiin pikkusiskoni, Empun kanssa maastossa. Meillä oli todella hauskaa, Skidikin innostui se ei ole ikinä minun kanssani maastossa innostunut että se olisi pukittanut heittänyt etusia ym. Mutta huomasi että oli eka ratsastus kahteen viikkoon niin heppa se laukassa loikki ja pomppi joka suuntaan, kiva ku siellä oltiin ilman satulaakin vielä.. Mutta pysyin onneksi selässä!"

Kirjoitin silloin myös mietteitä 2 postauksen. Se sai paljon suosiota, joku oli linkannut sen ht nettiin, siitä en ollut iloinen mutta ei onneksi saanut mitään erikoisempaa huomiota. Elokuussa näköjään maastoilin paljon Skidillä tein silloin myös paljon videoita tallipäivistä. Hyppäsin myös Brendalla silloin ensimmäistä kertaa, ja yllätyin että miten hyvin hyppäsi! (:

Syyskuussa minulta tuli 19 postausta, silloin saatiin Skidin kanssa taas alkaa kisailla, tuli hyviä tuloksia melkeen jokaisista kisoista tuli ruusuke, ja olin todella tyytyväinen tuloksiin! Inhosin myös silloista ilmaa koska satoi ja tuuli koko ajan. Otin paljon kuvia hevosista ja videopostauksia tuli 1kpl

Lokakuussa minulta tuli 14 postausta. Tein paljon haasteita ja kirjoittelin turhia :D. Menin Brendalla ensimmäiset kilpailut 60cm yhdellä pudotuksella selvittiin. Sillon rauhotuttiin kisoista, oma maneesi oli pohjankunnostuksessa, niin sateella piti maastossa mennä kun kenttäkään ei ollut ratsastuskunnossa. Erikoispostauksia tuli 1kpl, videopostauksia ei ollenkaan. 
Blogin silloinen banneri





Marraskuussa en postannut kunnolla melkein ollenkaan 1-3 kunnollista postausta tuli. Bannereita tein silloin ahkerasti ja minulla ei ollut kauheasti mitenkään motivaatiota. Silloin käytiin aluekatsastuksissa aluevalmennuksiin, olin tetissä Wiknerillä ja kotona tallilla. Skidi ontui 2 päivää peräkkäin kengitysen takia mutta parantui siitä aika nopeasti. 


. Joulukuussa tein joulukalenterin joka sisälsi paljon erikoispostauksia, sitten en muuta silloin oikeastaan kirjoitellut koska en ehtinyt.. 


Mitäs piditte? Arvontaa suunnittelen kovasti ja pähkäilen hyvää palkintoa. Onko jollain ehdotuksia?

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Arvonta ois kiva ja palkinto vois olla vaikka sukat, pipo yms.! Sun blogis on tosi kiva ja kiitos bannerista minkä teit!

    PS: Voitko tehdä joksus postauksen ''Linkkaa blogisi'' ja sitten teet esim. top 10 blogien arvostelun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! Tein sellaisen ihan vähän aikaan sitten niin en tiiä millon seuraava tulee (:

      Poista
    2. Hups! Olitkin tehnyt blogi arvostelu postauksen joulukuussa, sori! :D

      Poista
  2. Haaste :)
    http://erppajakauramoottorit.blogspot.fi/2013/01/haasteee.html

    VastaaPoista