perjantai 17. elokuuta 2012

12# Maastoilua

Ja sen kun Skidin maastoilu putki jatkuu! No tänään mennään koulutunnille niin se saa kunnollista liikuntaa. Eilen käytiin Empun(pikkusiskoni) ja Bellan kanssa maastossa. Meillä oli todella hauskaa! Hypättiin "maastoesteitä", laukattiin paljon, naurettiin ja pidettiin hauskaa! Molemat hevoset olivat täynnä energiaa varsinkin Bella! Laukattiin yhtä pätkää vierekkäin ja Bella meni jopa lujempaa kuin Skidi(pyhpah mä vaan vähän pidättelin) ja kun Skidi meni sellaista hyvän pitkää ravia niin Bella pysyi vieressä! Huomasi ainakin että poni ei ole päässyt pitkään aikaan maastoon!
Ainoa tyhmä asia oli että Bellan satulaa piti korjaa ainakin 4 kertaa koska Emppu istui kirjaimellisesti kaulalla. Äiti katsoi satulaa maaston jälkeen ja se istu täydellisesti mutta aina ratsastaessa liukuu eteenpäin? Outoa, no uusi satula oli kyl hankinnassa niin nyt vaan pitää ripeämmin hankkia! :D Mutta nyt minun pitää rientää tallille niin saatte vain katsoa videota tuosta alhaalta!

2 kommenttia:

  1. Tääki oli kiva! Loppu vaan vähän töksähti, olisit voinu vielä kuvata vähän ravia etc. ja häivyttää musiikin. Muuten tosiaan hyvä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä et tykkäsit! Kamerasta loppu akku nii saanu enempää :c

      Poista