keskiviikko 1. elokuuta 2012

4# Mietteitä 2

Juttelin kaverini kanssa äskettäin Facebookista juuri tästä että miten ihmiset kohtelevat toisiansa netissä ja muualla.
Otetaan nyt esimerkiksi Kaktu, se ei tule varmaan ikinä saada rauhaa keskustelupalstoilta. Hän hyppää liian korkeita, sahaa, Futura ontu sen takia että rasitti sitä liikaa ratsastamalla. Mutta mikä näistä onkaan totta? Ei mikään. Jos nyt Kaktu hyppää liian korkeita hevosellaan niin miksi Futura ei kieltele tai näytä siltä että ei halua. Sehän porskuttaa iloisena eteenpäin korvat hörössä ja näyttää siltä että "tämähän on kivaa". Kaktu sahaa hmm, miksi sen joku kaveri joka pitää sille "tunteja" ei siitä mainitse. Olen näyttänyt yhden videon äidilleni(valmentajani) joka sanoi että ei todellakaan sahaa. Futura ontu sen takia että Kaktu rasitti sitä liikaa. Toivottiin että se joudutaan lopettaa jne. (AIVAN ÄLYTÖNTÄ)Ell sanoi että ei todellakaan ole siitä. Mutta jotain anonyymejä leikkivät tietävämpää ja parempaa kuin koulutettu eläinlääkäri..

Ihmiset, voitteko jo miettiä että mitä te tänne kirjoitatte. Kaktu on ollut todella pitkäkynsinen ja jaksaa vieläkin näistä huolimatta, plussat sulle Kaktu! Aivan älyttömän törkeää tulla sanomaan ihmiselle hänen blogiinsa, "toivottavasti hevosesi lopetetaan", "sinun ei pitäisi ratsastaa, olet niin huono ratsastaja", "hoidat hevostasi huonosti ja sinulla ei pitäisi olla hevosta". Jotkut ihmiset voivat ottaa tästä pahakseen ja loukkaantua todella pahasti. Itse olen saanut pari kertaa paskaa niskaan, niin olen oppinut että tuolaisia ihmisiä ei kannata todellakaan kuunnella tai edes uskoa. Melkein kaikesta mistä he puhuvat on 99% valetta. Ihmiset suomessa varsinkin ovat niin kateellisia toisilleen että ei mitään rajaa.

Suomessa on sellainen asia että kun kateellisia ollaan, niin se asia mille ollaan kateellisia niin se pitää saada siltä ihmiseltä pois. Miksi ei edes kerran, vain kerran, kaikki ihmiset voisivat olla iloisia ja kehua toisiaan.
Esimerkiksi oltiin kerran kisoissa ja 4 starttia 4 ruusuketta. Kaikki olivat todella iloisia ja tyytyväisenä, kaikki meidän kisaajioista tallilla onnitteli meitä yms. Menin toki iloisena kirjoittaa asiasta Facebookkiin ja blogiin. No eiköhän jo seuraavana päivänä ollut ihan älytön hässäkkä ratsatusvideostani että miten vedän Skidiä suusta ja en anna sen edetä hyppyyn. Samaan aikaan kuulin että yksi entinen kaverini oli mennyt sanomaan todella törkeästi kaverilleni kisasuorituksistani. Tämä oli aivan älytöntä. Täällähän ei saa menestyä, pitääkö sitten koko ajan hävitä ja olla ihan pohjalla? No ei ja ei, kyllähän kaikilla pitää joskus olla se kiva hetki elämässään hevosten kanssa kun tietää että nyt ollaan edistytty! Heti jos jossain vähänkin iloitsee niin kaikki anonyymit kommentoi ilkeitä ja ovat todella lapsellisia.

Pliis pyydän kaikkia netissä oleskelijoita miettimään että mitä te oikeasti tänne kirjoitatte?  tai ylipäätänsä kommenteilla ja muilla ilkeillä asioilla! 

ps. en voi olla nauramatta tälle videolle.. :DDD


7 kommenttia:

  1. Jee postaus! Mutta joo kuten sanoin sun pitää kirjottaa usein tällasia asiapostauksia, nää on tosi hyviä! ;)

    VastaaPoista
  2. Sun blogi on tosi kiva tästä tulee aina niin hyvälle mielelle :) ! postaile vielä useammin niin perfect !

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva blogi ja kiva ulkoasu yms...(: Liityin lukijaksi.
    mun: jannajaponny.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvä mielipide postaus! olen samaa mieltä sun kanssa!

    VastaaPoista
  5. Niin totta koko asia, näitä pitäisi useamminkin miettiä!
    Kateellisia ihmisiä löytyy valitettavasti paljon. :(

    Mutta tosiaan kiva postaus! Kyllä menestyksestä saa iloita muiden mielipiteistä välittämättä ja vastoinkäymisiä tulee, niistä ei ihmisten tarvitse alkaa syytellä! :)

    Plussaa muutenkin sun hienosta blogista!

    VastaaPoista