torstai 23. elokuuta 2012

16# Erikoispostaus, kesä 2012

Päätinpä tehdä kesästä erikoispostauksen. Menenpäs suoraan aiheeseen.

Ensimmäisellä viikolla kesälomalla lähettiin heti Skidin kanssa Ypäjälle, Juniormeettingiin. Oltiin koulupuolella ja Kiki Nyberin valmennuksessa, Kiki tunsi jo ennestään Skidin koska äitini on käynyt sen kanssa monesti kursseilla Kikin valmennuksessa. Meillä ei mennyt Skidin kanssa mitenkään erikoisen hyvin, se oli koko ajan todella jännittynyt mikä johti siihen että se ei kuunnellut mitään apuja ja en osannut itse istua siellä harjoitus ravissa. Mutta loppukilpailut ylittivät odotukseni jossa oltiin varmaan ensimmäiset ei sijoittuneet! (: Siellä Skidi suostui rentoutumaan ja kuuntelemaan minua!
Mutta muuten minulla oli todella hauska viikko! Tutustuin uusiin ihmisiin ja muuten pompittiin yöt pitkät hereillä.. Ja kaikki oli todella hauskaa!





Seuraavalla ja sitä seuraavalla viikolla vaan oikestaan rentouduttiin, kyllä me pari päivää miitin jälkeen käytiin koulukisoista missä C:stä tuli voitto ja B:stä eka ei sijoittunut. Ne kuvat olen kadottanut johonkin niin en niitä voi nyt tähän laittaa :D. 
Sen jälkeen Skidi sai olla 2 viikkoa laitumella ensimmäisellä viikolla äiti kävi vetää maastovaelluksia sillä, mutta toisella minulla oli tarkoitus mennä ratsastamaan sillä mutta, kenkä oli pudonnut...  Viikko niin hypättiin kerran ja alettiin tehdä itseämme valmiiksi Kemiö Jumpingiin!
 Lähdettiin jo torstaina paikan päälle, silloin me kantakirjattiin Skidi ja se sai tällaiset pisteet: 8-7-6-7-7=35p. Kemiö ei mennyt meidän kannalta mitenkään erikoisen hyvin, pudotuksia tuli ekana päivänä 3 molemmissa luokissa ja toisena päivänä 1 pudotus molemmissa luokissa. No en ollut tietenkään mikään tyytyväinen tuloksiin, ja äiti päätti että Skidi ei hyppää kisoissa ennen kun klinikalla ollaan käyty! 


Sen jälkeen oikeastaan rentouduttiin vain Skidi oli viikon laitumella, mutta jouduttiin tuomaan kotiin koska sille tuli todella paha silmätulehdus. Rentouduttiin vaan oikeastaan maastolla ja rentoilulla.. Todella kivaa vain päästä rentoilemaan ilman mitään erikoisempaa panostusta! 

Joskus Heinäkuun puolessavälissä Brendan omistaja kysyi jos haluan aloittaa liikuttamaan sitä, suostuin ja nyt tässä sitä ollaan! Tarkoitus sen kanssa olisi mennä ehkä jotku pikku kisat ja saada sen kuntoa ja lihaksia kasvamaan! 
9.8.2012 mentiin Skidin kanssa klinikalle ja saatiin tieto että se on mahdollisesti vatsahaava ja lääkkeet siihen! Nyt treenataan Skidin kuntoa takaisin ja kisaillaan taas! (:







1 kommentti:

  1. Tossa yhessä kuvassa skidi ja sinä nauratte smaa aikaa:D

    VastaaPoista