tiistai 7. elokuuta 2012

6# palailua

Moikka! (: Ensinnäkin pahoittelen pientä postaustaukoa, mutta oltiin perheen kanssa Helsingissä esim. Serenassa ja Lintsillä. Ja videopostausta ei ikävä tule koska pääsin tallille ja huomasin että minulla oli loppunut akku kamerasta.. Mutta lupaan joku päivä tehdä teille pienen videopostauksen!

Mutta viikonlopun ratsastuksiin:
Perjantaina ratsastin Brendan ensin maastossa ja sen jälkeen menin kentälle. Kentällä se oli ihan ok, se oli pikkuisen jäykkä oikealle ja laukannostoissa sen huomasi. Siinä se kaatui sisälle ja nosti väärän laukan, no sitä pitää vain harjoitella! Salla oli harjannut Skidin valmiiksi minulle ja olin lähdössä ratsastamaan, mutta laiskuus iski ja annoin Sallan ratsastaa, pidin "tuntia" ja Salla sai vähän vinkkejä miten pitää toimia Skidin kanssa. Lauantaina menin Brendalla kentällä ja se oli parempi oikealle mutta silti oli laukannostossa ongelmia, pitääpähän mennä tunnille sen kanssa, ottaa asia esille ja saada siihen ratkaisu! muuten se oli todella hyvä, ainoa vain että huomasin että siltä oli irronnut kenkä ja meillä oli pieni operaatio saada naulat sieltä pois Jonskun kanssa d: koska hevonen ei ole mikään unelma hoitaessa.. Skidillä taas oli vapaa.
Sunnuntaina ja maanantaina Skidiä hoiti yksi tyttö joka aina sitä hoitaa kun ollaan poissa.

Tänään ratsastin Skidillä kevyesti tarhassa, se oli vähän hankala alussa mutta sain sitten toimimaan hyppäsin sen jälkeen pari tukkia ja heppa oli todella hieno! (: Henna vielä kävellytti sen minun jälkeen!

Tuossa alhaalla on pari kuvaa kun minä ja Ida pestiin ja maalattiin Skidin karsina ennen ja jälkeen kuva.. Pikkuinen ero :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti