torstai 2. elokuuta 2012

5# Pikapostaus ennen viikonlopun pläjäystä!

Moikka!
Päätin tehdä tällaisen pika postauksen ennen viikonlopun videopostausta. Haluan tehdä siksi videopostauksen koska ratsastan koko viikonlopun Brendaa ja Skidiä, niin en jaksa kirjoitella liian pitkiä postauksia!

Mutta tämän päiväiseen, tänään en itse ratsastanut Skidiä vaan yksi tyttö Salla. Salla on pikkusiskoni ikäinen tyttö joka rakastaa hoidella Skidiä ja saa joskus "palkaksi" ratsastella sitä! Tänään oli sitten hänen vuoronsa, hän ratsasti hetken kentällä ilman satulaa. Pidin hänelle "tuntia" ja sanelin vähän että mitä hän voi tehdä ja sen sellaista. Salla ravaili n. 15min ja sai mennä pari kierrosta laukkaa. Varmaan huomaattekin että Skidillä on parhaillaan vain todella rentoa liikutusta, juuri vain sen takia että päästään vasta klinikalle ensi viikolla. Sallahan rakastui vielä enemmän Skidiin koska se oli kuulemma niin kiltti ja ihana! Mietin sitten että saadaan mennä vaikka tallitietä kävelemään lopu käynneiksi. Skidi taas oli aivan eri mieltä, neiti ei suostunut millään lähteä tallipihasta pois ja osoitti mieltään pystyynnousemisella... No talutin Sallan ja Skidiä vähän matkaa ja päästin ne menemään, eiköhän Skidi sitten pysähtynyt puolivälissä ja päätti etttä "minä en todellakaan mene!", käytiin vielä loppuun niin että talutin tallitien Salla selässä! Alhaalla pari kuvaa heistä!

Tuossa alhaalla on myös pari ostosta mitä ostin Skidille SeaHorse Weekistä. mm. Huopa 39€, huppu 9€, "pölyhuiska" 3,50€ ja otsapanta minkä sain kavereiltani synttäri lahjaksi! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti