sunnuntai 19. elokuuta 2012

13# Viikonloppu

Moikka!
Teen nyt perjantaista ja sunnuntaista postauksen, lauantaista on sitten tulossa videoa! Hehe, innostuin näitä maasto videoita tekemään... Olisiko jollain muulla ideoita että mistä muusta voisin tehdä videoa kun maastosta? Kommenttia! Nojoo mut asiaan!
Perjantaina minulla oli kauden eka tunti joka meni päin p:tä.. Skidi oli niin ärsyttävä ratsastaa että meinasin heittää hanskat tiskiin.. Huomasi ainakin että sillä ei ole hetkeen ratsastettu kunnolla koulua, se oli niin hankala edestä, oli kuuro pohkeelle ja ei edes huomannut raippaa.
Itsellänikin oli ongelmia käsien kanssa, istunnassa ja kaikkia pikkuvikoja.
Muuten yleisesti Skidi oli ihan ok. Tunnista minulla ei ole mitään kuvia :c

Sunnuntaina eli tänään ratsastin Brendan läpi maneesissa, yritin saada oikeastaan eteen alas ja päätin jynssää niitä laukkoja kerrankin, olen ollut niin laiska tällaisissa niin en ole jaksanut mutta tänään huomasin että kerta kerralta tuli vain paremmaksi!
Aluksi se oli todella jännittynyt ja stressasi kun joutui olla yksin maneesissa. Jouduin laittaa sille kumpparit apuohjiksi(yök, inhoan apuohjia) niin alkoi antaa periksi ja rentoutui. Tein paljon taivutteluja varsinkin oikealle, koska oli todella jäykkä siihen suuntaan. Ympyröitä, kiemurauria, voltteja ja muuta sen tapaisia harjoituksia.
No puolessa välissä tuli meidän vikellys tiimi maneesiin ja he tarvitsivat tietty juoksutus tilaa. Eikun puolittamaan meidän 40x20 maneesia... Nooh jatkoin laukkoja siinä ympyrällä varsinkin nostoja työstäen, jotka sujui loppua kohden ihan ok! Heppa oli todella kiva ratsastaa ja sopivan vetreä, huomenna sen omistajalla on tunti niin kysäsen että millaiselta tuntui! Katselin vielä hetken vikeltäjiä ja menin ulos kävelemään.

Katseltiin tänään äidin ja Jannin(joka on kaverini ja äidin valmenettava) kanssa syksyn kisoja! Ja tämähän näyttää todella valoisalta, toivotaan että heppa nyt parantuu kunnolla ja päästään treenailemaan!
Niin paljon paljastan että ensimmäiset kisat ovat 1.9, koulukisat missä menen B:0 niin treenailemaan nyt! :D

1 kommentti:

  1. Olis kiva, jos saisit sitten jonkun kuvaamaan sun valmennuksia eli voisit tehä niistäkin videopostauksia. Mun mielestä myös joku ihan tavallinen tallipäivävideo, jossa ei tarvii ees olla sun omaa ratsastusta (kuvaat vähän tallihommia ja heppoja tarhassa, jonkun toisen ratsastusta hetken) olis hyvä! (:

    VastaaPoista