perjantai 10. elokuuta 2012

7# Esteitä ja klinikkaa

Moikkamoi! Näiden kahden päivän aikana on tapahtunut paljon!

Keskiviikkona ratsastin taas Brendan, päätin mennä puomeja ja kavaletteja. Mutta kun huomasin että kaikki sokeripalat, estetolpat ja johteet oltiin siirretty toiselle kentälle mikä pölisi ja oli todella kova parhaillaan. Laiskana niin en jaksanut tuoda niitä niin päätinpä mennä vain puomeja ja jos Brenda toimii niillä niin menen maastoon hyppäämään pari "maastoestettä".

Brendalla oli taas kiima ja oli hankala hoitaa.. Mutta menin kentälle ja otin alkuverkat, heppa tuntui alussa vähän stressaantuneelta ja hätäiseltä koska joutui olemaan yksin kentällä, mutta rentoutui aika nopeasti ja alkoi kulkea. kun olin ravannut n. 10-15 min niin otin mukaan ravipuomit mitkä sujuivat yllättävän hyvin. Tulin kaikki ravipuomit molemmista suunnista ja tein paljon kontrolli harjoituksia että ravipuomien jälkeen otin käyntiä-pysähdys-ravia.
Sen jälkeen kun ravasin n 20-30 min niin nostin laukan ja yritin saada laukan pyörimään, koska Brenda on joskus hankalampi laukassa oikeaan ja siinä on vaikea saada taivutettua.. Kun sain laukan hyvin pyörimään niin tulin 4 laukkaaskeleen väliä muunnellen, tai sen minkä sain muunneltua :D. Ida muutti ravipuomit puomikasaksi niin tulin sitä ja sain askeleet sopimaan hyvin ja päätin että riittää ja menen maastoon tekemään pari hyppyä.
Maastossa yllätyin positiivisesti! Brenda hyppäsi älyttömän hyvin siihen verrattuna että on Brenda! Hyppelin nyt pari kertaa sellaista koivu heinäpaalimlinjaa mikä on n. 50-60cm korkeudessa, hienosti hyppäsi pari kertaa tuli sellaisia etä nyt mennään kotiin! fiiliksiä Brendalta. Tulin vielä sen jälkeen sellaisen 70cm tukki pystyn mikä meni myös hyvin!
Alla vielä pari kuvaa, kuvista sen verran että Brenda on kokematon hyppääjä ja ei ole mikään tähti mutta hyppää todella mielellään ja tämä oli ensimmäinen kerta kun sillä hyppäsin!









Eilen eli torstaina käytiin aamulla Skidin kanssa klinikalla, tutkimassa mahdollista vatsahaavaa. Ei oikein löydetty mitään mutta ell sanoi että kaikki oireet viittaavat siihen niin antoi mukaan lääkettä ja toivotaan että auttaa.

 Se jälkeen juoksutin ja irtojuoksutin vielä Brendaa, heppa tykkäsin irtojuoksutuksesta ihan hirveästi! (: 









1 kommentti: