sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: Luukku 1 - Minä muiden hevosten selässä


Usein jos menen täysin uuden hevosen selkään, testaan käynnissä miltä tuntuu. Ratsastan niin että saan hevosen toimimaan käynnissä ennen kun otan ravia, sama juttu ravissa ennen kun otan laukkaa.
Olen todella usein ihan hukassa jos menen jonkun toisen hevosen selkään kun Skidin. Skidi on jotenkin mielestäni erillainen! Se on aika "ratsastettava" hevonen, eikä ole mikään helpoimmasta päästä.

Minulla on aika vähän kuvia ja videoita kun menen muilla mutta laitan tähän ne mitä minulla on! (:



(laittakaa mutterista HD niin on parempilaatuinen)

Ylemmissä kuvissa ja videossa on Riitta. Se oli oikein mukava tapaus!





Tässä taas Rika, joka on myös ihan kiva tapaus. En oikein tykkää henkilökohtaisesti ratsastaa todella herkillä hevosilla. Mutta vaikka neiti on herkkä niin mielestäni ihan kiva!



                             
Sitten Anni josta olette jo varmaan lukeneet! Se on mielestäni aika erikoinen ratsastaa, itse en saa sitä toimimaan mitenkään super mutta tykkään kyllä siitä! :) videona ensimmäiset yhteiset kisamme

Netta on tässä lähiaikoina pyörinyt paljon blogissa ja enimmät lukijat ovatkin nähneet kuvia ja videoita. Netta on todella yritteliäs ja ihana suokki. Se on aika kiva ratsataa ja meillyttävä minun mielestä :)

Viimeiseksi on vielä Brenda, vanhemmat lukijat muistavat sen varmaan. Se oli vaan niin kiva, toimi edestä herkkä pohkeelle. Olihan silläkin paljon opittavaa vielä mutta kyllä sen vaan tunsi miten se kehittyi kehittymistään!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiinnostava postaus ja sovit kaikkien hevosten kanssa yhteen ! :D

    VastaaPoista
  2. On aika kimo voittoista porukkaa ;)

    VastaaPoista