maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: Luukku 3 - Tavoitteet 2014

Jatkan eilistä luukkua ja kerron mitä odotan seuraavalle kaudelle!
Ihan ensimmäiseksi tämä kausihan on ollut aivan mahtava. Skidi ja muut tukijoukot ovat vieneet minua älyttömästi eteenpäin. Päästiin tavoitteesiimme, mikään ei jäänyt paitsi ja tulin lähes kaikista kisoista hymy huulessa kotiin. Minulle ei ole itseasiassa olleet ne ruusukkeet tärkeintä, haluan aina sen tasaisen hyvän suorituksen. Mutta ainahan se on kiva tulla ruusuke kourassa kotiin!
Kesän mieleenpainuvimmat kisat! Skidin ja Jekun ruusukesaldo!
Ensimmäiseksi haluan että Skidi pysyisisi edes terveenä koko kauden. Tämä ja viime kausi oli molemmat että pari kuukautta paranneltiin jotain vaivaa. Skidi saisi olla nyt koko kauden hyvässä kunnossa, se on ollut koko tämän syys/talven sellasessa kunnossa missä haluan sen pysyvän. Skidihän täyttää jo ensi vuonna 15...

Esteillä: 100cm alkaa rullata jo aika hyvin, ollaanhan me hypätty niitä jo kaksi vuotta. Niihin vain niitä nollaratoja ja tasaisuutta. 110cm haluaisin että saataisiin tasaisuutta, rytmiä ja rutiinia. Eihän mikään meidän kympeistä ole ollut mikään katastrooffi, niissä on ollut ehkä sitä hakemista enemmän. Ollaan hypätty niitä yhteensä kolme, kahdesta neljä virhepistettä ja yhdestä hylätty. Molemmissa Skidi on pelastellut aika paljon, mitä tekisikään ilman sitä :')
 Toka 110cm

Koulussa: tänä kautena päästiin yhden Helppo A:n joka meni ihan penkin alle. Helpoista B:stä jotka mentiin niin saatiin kaikista yli 60% ja voitettiinkin niitä kaksi. Lähdin tietty varmana Helppoa A:ta starttaamaan joka sitten ei oikein onnistunut. Mutta eihän tuosta saa lannistua. Seuraavaksi kaudeksi laitan tavoitteeksi että saadaan Helposta A:sta yli 56% ihan sama millä tasolla. 


Tästä sitten lähdetään yölspäin vain! Toivotaan parasta!

2 kommenttia:

  1. "Skidi ja muut tukijoukot ovat vieneet minua älyttömästi eteenpäin" muut tauatajoukot. Tarkoitat varmaan Jannicaa joka puhuu sinusta 24/7 paskaa tallilla muiden valmennettavien kanssa. Tosi hyvä kaveri ja kisahoitaja, hankkisit oikeita kavereita

    VastaaPoista