maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: Luukku 2 - kisat 2013

Tein viime joulukalenteriin myös tällaisen, niin teen taas tämän tähän vuoden kisoista!

17.2 Kauden ekat kisat hypättiin kotona. Ensin kaverini Jessi hyppäsi Skidillä 80cm radan puhtaasti. Minun luokkana oli 90cm ja kyseessä oli vain harjoituskisat. Meni todella hyvin, 0-0 tulos ja toinen sija.

9.3 Olivat seura estehyppelöt Lohjalla, laakspohjassa. Luokkia hypättiin 90&100cm. 90cm tuli yksi pudotus uusinnassa. Taas kun 100cm tuli 0-0 ja toinen sija! Skidi oli näissä kisoissa ihan älyttömän hyvä ratsastaa.  Postaus kisoista

Metrin rata
 
17.3 oli taas kotona seura estekisat 90cm jossa tuli perusradalla kaksi puomia. Skidi oli näissä todella villi ja sen takia puomit putosivat. Postaus kisoista
21.4 tässä Skidi oli ontunut ennen näitä kisoja, mutta parantui niihin. Kotona oli seura koulukisat ja luokkana oli HeB:3 kotona. Olin todella tyytyväinen suoritukseemme, saatiin 65,34% ja luokkavoitto!

26.5 Skidi ontui, niin ratsuna oli Annie. Annie oli uusi tuttavuus, tuntuhevoseksi oli tullut pari viikkoa ennen tätä. Kotona oli seuraestekisat ja luokkana oli 80cm ja tuloksena 4vp kun toin sen liian lähelle yhtä estettä. Mutta olinhan tyytyväinen kun kyseessä ensimmäiset kisat hevoselle koko Suomessa!

9.6 Skidi ontui vielä.. Niin käytiin naapuripaikkakunnassa hyppäämässä seurakisoissa Anniella. Luokkana oli taas 80cm ja uusi ihanneaika arvostelu. Päästiin esteiden yli 0vp mutta ajasta saatiin 2vp. Mutta ei harmittanut koska huonommin olisi voinut mennä! 

24.7 SHW jossa olin mukana toimihenkilönä ja kisaajana. Anniella kisasin 80cm ja tuloksena oli hylky. Annie ei oikein ollut mukana siinä että hypätään :D

25.7 SHW Skidi sai luvan startata luokan 90cm. Sieltä tuli 0vp ja arvosteluna oli ClearRound. Skidi oli ihan innoissaan!

17.8 käytiin Somerolla seura koulukisoissa. Menin Skidillä taas HeB:3 ja rata meni hyvin!  Saatiin 73% ja luokkavoitto. Fiilikset oli huiput kun äiti vielä voitti Skidillä sen seuraavan luokan!
 25.8 oli sitten Salossa alue estehyppelöt. Hyppäsin Skidillä tutut 90 ja 100cm. Skidi oli hyvä ja 90cm radasta tulikin keltainen ruusuke! Taas kun 100cm tuli yksi pudotus.

1.9 käytiin Turussa aluekisoissa hyppäämässä. Luokkina oli 100cm ja ensimmäinen 110cm, sillon jännitti! Molemmista luokista tuli yksi puomi, mutta olin kyllä todella tyytyväinen ensimmäiseen kymppiin varsinkin!

 8.9 oli kotona aluekoulukisat. Ne menivät ihan penkin alle, minä en yksinkertaisesti osannut. Luokkana oli ensimmäinen Helppo A ja prosentit olivat vaivaiset 54....

21.9 mentiin taas koulukisoihin. Luvassa oli aluejoukkuemestaruudet ja kuuluttiin Skidin kanssa joukkueeseen. Luokkana oli Helppo B:0. Rata meni hyvin ja saatiin 60% ja oltiin 11/22, olin tyytyväinen koska viimeksi oli mennyt niin huonosti!

22.9 vuorossa oli aluejoukkuemestaruudet esteissä. Oltiin Skidin kanssa taas joukkueessa. Hypättiin ensin alle 100cm joka meni hyvin saatiin 0vp ja sijoituttiin 11, en ratsastanut ollenkaan aikaa. 110 oli se joukkueluokka, rata oli aika herran Skidin haltuun enemmän, mutta selvittiin siitä neljällä virhepisteellä. Olin taas hyvin tyytyväinen!

13.10 oli kotona seura koulukilpailut. Skidi oli hankkinut itselleen takaseen impparin niin menin suokkitamma Netalla joka on tuntikäytössä. Kyseessä oli Netan ekat kisat mutta luokkana oli Helppo C:2 eli sopiva tammalle. Rata menikin odotettua paremmin ja sieltä tulikin toinen sija!

27.10 oli taas kotona seura estekisat. Hyppäsin ensin Netalla 70cm kyseessä oli taas Netan ensimmäiset estekisat. Tuloksena oli yksi pudotus mutta rata taas paaljon parempi mitä odotin! Hieno Netta! Hyppäsin vielä yhdellä yksityisellä jolla sijoitun toiseksi!

24.11 käytiin vielä Skidin kanssa kauden viimeisissä kisoissa. Hästbackan tallilla jossa hyppäsin 100cm ja 110cm. Metri meni hyvin ja sijoituttiin toiselle sijalle kun taas kympissä Skidi kielsi ensimmäiselle esteelle ja tipuin...

Ruusukkeita tuli kymmenen kappaletta kahdestakymmenestä kolmesta startista. Ei todellakaan huono. Päästiin tavoitteesiimme jotka olivat päästä hyppäämään 110cm ratoja ja startata joku Helppo A. Kaiken lisäksi kaikki kisareissut olleet todella kivoja! 

2 kommenttia:

  1. jee ja ens vuonna sit vaa eteenpäin ilman saikkuiluu ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva teidän kisa historia tältä vuodelta ja tsemppiä ens vuoden kisoihin ja jaksamista sulle! Ja sun joulukalenteri on tosi hyvä ja ootan huomista luukkua innoissaan!! :)

    VastaaPoista