keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: Luukku 11 - Kuulumisia

Tässä luukussa onkin vuorossa kuulimisia! Minulla on kahdelta tunnilta videomateriaalia, mutta se kyllä kelpaa tähän postaukseen.

1.12 oli perus perjantai tunti. Meillä oli luvassa esteitä ja Skidillä tietty.



Videosta näkyykin että tunti meni itseasiassa ihan hyvin! Minulla ei ollut martingaalia eikä pelhameita, elikkä se oli vähän huonosti hallittavissa. Mutta vaikka ne puuttuikin niin minulla ei ollut ikinä sellaista tunnetta että se vie. Skidi oli ihan hyvin avuilla koko tunnin ja yllätyin että se ei nosta päätä ihan taivaisiin. Tunnilla tehtiin paljon jumppaa, varsinkin tuo jumppasarja teki todella hyvää! Skidi olikin oikein tarkka jaloistaan, vaikka tuo viimeinen este ei noussut ~110cm enempää. Skidi on muutenkin ollut todella kiva ja miellyttävä ratsastaa, itse ehdin todella huonosti ratsastaa mutta ne kerrat mitkä aina ehdin niin heppa on super !


Meillekkin satoi ensilumi!
8.12 oli perjantain tunnit, itsenäisyyspäivän takia ne olikin siirretty. Meillä oli jatkoa vielä tuolle estetyönskeltelylle. Mutta sain ratsuksi tällä kertaa Netan! Annoin kaverilleni Skidin, jonka tunti meni ihan hyvin!
Meillä oli taas teemana vähän jumppaa, Netta ei ollut hypännyt piitkään aikaan ja sillä löytyi aivan liikaa virtaa. Netta toimi ihan hyvin heti kun itse rauhotuin ja en tehnyt mitään muuta kun pidin vastaan. Netan kanssa pitää olla aika tarkka siinä että ei jää liikaa pitämään, nimittäin sehän on aika kokematon vielä ja laukka ei lyhene paljoa. Niin se vastustaa pidätteitä sillä että lähdetään sivupoukkoilua johonkin suuntaan. Toivoisin nytten että pääsisin taas vähän useammin neidin kanssa hyppäämään koska viime kerrasta oli aikaa ja pelkäsin jopa sitä vauhdin määrää! Mutta meni siis ihan hyvin! Saatte päivästä jonkun pienimuotoisen videopostauksen.




8 kommenttia:

  1. Skidin riimu <3 ja hehe tost Netast tulee salee ihan sikahyvä, hupaisan näköinen hevonen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skidin riimu on hirvee :DDD voitettiin se evitskogista ja äiti vaihto se :D

      Poista
  2. Olipas hyvä postaus ja plussaa noista videoista!
    Minkä kokosia noi esteet oli? Hyvin teillä meni ja noi ekat kuvat on parhaita.
    Toi riimu sopii skidille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Skidin kanssa 90-100cm netan kanssa ehkä isoin oli 70cm. Toi riimu on vaan ihan hirvee :DDD

      Poista
  3. Toi skidin riimu on ihana. (kateellinen)

    VastaaPoista