maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: Luukku 9 - Vuosi 2013

Miedän vuosi on sisältänyt oikeasti vähän kaikkea. Alamäkiä, ylämäkiä, onnistumisia, epäonnistumisia, iloa, surua. Kaikkea! Mutta kerrataan tämä vuosi!

Tammikuussa:
Blogiin ilmestyi jopa kaksi videopostausta! Skidin kanssa treenailtiin tavalliseen tapaan ja treenit olivat onnistuneita, silti minusta tuntui että en saanut sitä ratsastettua kunolla.

Helmikuussa:
Treenit jatkui, Skidi oli potkaissut itselleen hokkihaavan niin parin päivän loma tuli pakosta. Sofia kävi myös meillä ja tehtiin videopostaus. Skidi toimi tavallista paremmin, käytiin jopa avaamassa kisakausi. Hypättiin kotona 90cm ja sijoituttiin toisiski!
Käytiin myös aluevalmennuksessa, ne menivät melkein aina todella hyvin!



Maaliskuussa:
Brenda lähti, minulla on vieläkin älyttömän ikävä. Mutta kuvat ja muistot on jäljellä! Skidin kanssa päästiin Lohjalle kisoihin hypättiin 90&100cm. 90cm tuli yksi pudotus kun taas 100cm sijoituttiin toisiksi. Skidi oli hyvässä kunnossa ja suunniteltiin innolla tulevaa kautta! Päästiin kotona myös hyppäämään 90cm jossa tuli kaksi pudotusta, Skidillä alkoi turvottelemaan uksi jalka epämääräiseti mutta se ei haitannut kylläkään käyttöä.



Huhtikuussa:
Blogi piti taukoa, Skidi ontui. Päästiin kyllä yksiin koulukisohin mentiin Helppoa B:tä meni hyvin ja voitettiin :).

Toukokuussa:
Skidi kävi klinikalla, sillä todettiin rengassiteessä ruhje joka parantuu levolla. Elikkä Skidi pääsi sairaslomalle. Blogin pidin pystyssä, nimittäin ratsastin Annie tuntsarilla. Se oli todella kiva ja pääsin sen kanssa jopa kisaamaan. Ekoista kisoista tuli yksi pudotus mutta olin tyytyväinen!


Kesäkuussa:
Anniella ratsastin, Skidiä sai vähitellen alkaa ratsastaa. Anniella käytiin kisoissa, hyppäsin 80cm ja päästiin nolilla läpi. Käytiin paljon uimassa hevosillä, pääsin Anniellakin uimaan. Annie päättikin heittää minut selästä sillon... Skidin sain myös veteen! Blogiintuli myös 100 lukijaa täyteen!

Heinäkuussa:
Skidi oli jo melkein täydessä kunnossa. Anniella ratsatin myös ahkerasti ja hevonen alkoi jotenkin allani toimimaan. Heinäkuussa oli SeaHorseWeek jossa olin toimihenkilönä ja kisaajana. Anniella tuli hylätty tulos kun Skidillä taas 0vp rata.


Elokuussa: 
Käytiin Skidin kanssa kisoissa mistä tuli jokaisella kerralla ruusuke. Treenattiin kunnolla ja päätettiin että seuraavissa estekisoissa olisi 110cm debyytti edessä.
 
Syyskussa:
Päästiin hyppäämään ensimmäinen 110cm, joka meni hyvin. Kisattiin jonun verran, edustettiin seuraamme aluejoukkue mestaruuksissa. Skidi oli jatkuvasti todella hyvä!

Lokakuussa:
Skidi sai tyhjästä impparin takaseen, ei ontunut mutta ei uskallettu kunnolla ratsastaa. Ratsastin paljon Netalla joka oli tuntihevosena. Pääsin sillä jopa kisaamaan yhdet este ja yhdet koulukisat.

Marraskuussa:
Jouduin itse "sairaslomalle" koska minulla oli kädessä jotain. Minulla oli myös kahden viikon työharjoittelu tallilla. Käytiin myös kauden viimeisissä kisoissa jotka menivät hyvin ja huonosti.

Joulukuussa:
Skidi on ollut koko ajan treenissä, kaikki joulujärjestelyt ovat täydessä vauhdissa!

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Bannerissa on painovirhe. Sana Team happy childERN ;)

    VastaaPoista
  2. Kuka tuossa toisessa videossa valmentaa?

    VastaaPoista
  3. helmikuussa sofia myös kapusi skidin selkään <3 ah voi että otetaan kyl uusinta joskus, toivottavasti paremmalla menestyksellä... :D

    VastaaPoista