sunnuntai 2. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI Luukku 2: Varustepostaus osa 2


Varustepostauksen osa 2, on Skidin loimet. Niitä on paljon enemmän kuin nämä, mutta näitä se käyttää eniten! Tästä puuttuu sisä- ja ulko toppaloimet. Pahoittelen kuvien laatua, mutta ovat kännykällä otettuja. 

Skidin ainoa(?) villaloimi, tämä on kyllä sininen eikä ruskea, vaikka kuvassa siltä näyttää. Skidi joka on aika roteva edestä, niin tämä on ehkä hitusen tiukka edestä. Mutta käytän tätä joskus kuljetuksessa. Merkiltään Eurohunter
Tämä on minun lemppariloimi! Se on kaulakappaleellinen fleeceloimi. Siinä ei ole mitään solkia paitsi edessä pari klipsua. Käytän tätä usein tuon villaisen ratsastusloimen päällä. Tämä on kai ruotsista ostettu, jos oikein muistan! (: 
Tämä Skidin toinen ohut sadeloimi, tässäkin on fleecevuroi mutta ei ollenkaan täytettä. Tätä Skidi käyttää myös syksyllä ennen kun se klipataan. 
Tämä on Skidin uusin loimi. Gold Medalin ratsastusloimi, ostettiin tutuilta käytettynä, olisikohan maksanut 20€ 


Skidillä kun on 1000000 fleeceloimea. Tämä on yksi niistä, sininen horse comfortin loimi. Tämä on ihan rikki koska Skidi onnistu rikkomaan sen viime keväänä, ja en ole käyttänyt sen jälkeen koska tätä ei pysty ollenkaan korjaakkaan :( Ollaan tilattu uusi Weston Joycild loimi! (: 

Tämä on Eskadronin loimi, siinä on vain edessä solki ja siksi käytän vain ratsastaessa tai kuivattelemisessa. Tämä on myös vähän tiukka Skidille edestä, mutta on niin ihana niin en raaski luopuakkaan! Ollaan saatu tämä yhdeltä tuttavaltamme! 
Uusi Weston Joychild loimi! Ruskea Horse Guardin loimi, tykkään tästä paljon, koska tästä saa noi vatsa soljet irrotettua! Se istuu Skidille hyvin ja ei kiristä mistään! (:
Horzesta ostettu heijastin loimi, tai me ei olla tätä ostettu ostetiin tutulta, koska oli liian iso hänen hevoselleen. Mutta tämä on myös ehkä vähän niukka Skidille edestä, mutta pystyy hyvin käyttää! (:
 
Jacsonin fleece. Tämä on myös todella kiva! Käytän tätä melkein vain kuvatuksessa, jos huomaatte niin se on vähän rikki tuosta edstä, koska menen usien tällä ilman satulaa ja kerran se meni rikki :D
Villainen ratsastusloimi, usein käytän tätä jos ei sada, tai tule lunta. Käytän tätä myös usein toisen loimen alla kun ratsastan. Koska tämä on hyvä pitää 
Tämä on ohut sadeloimi mitä Skidi käyttää syksyllä ennen kun se klipataan. Tämä pitää vettä kun tuulta, siinä on ohut fleece vuori mutta ei lämmitä juuri ollenkaan. 
Tämä on ohut puuvillaloimi, käytän sitä joskus kesäsin, kuljetuksessa ihan vain että pysyisi puhtaana.  Tämä  loimi ei lämmitä ollenkaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti