perjantai 21. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI Luukku 21: Joulu on 3 yön päästä!

Jeee! Vaan 3 päivän päästä! Meillä ei ole mitään erikoisempia jouluperintöjä, mutta ollaan aina suku ja perhe koolla, syödään hyvin, annetaan lahjoja ja nautitaan yhdessäolosta.
Aamulla usein mennään tallille ja tehdään aamutalli, sen jälkeen meillä on tallilla "joulutalli". Siellä pienemmät tytöt on hevosten kanssa pukeutuneena tontuiksi, enkeleiksi ja toisiin joulun hahmoihin. Sitten tallin eteen tulee sellainen heinäpaali juttu(en osaa todellakaan selittää millainen:D) ja siinä pappi seisoo ja lukee jouluevankelin, siinä sitten ympärillä kaikki nuo tontut ja enkelit. Joulupukki haetaan Lionin kanssa reellä ja joulupukki tuo karkkia ja tunnelmaa!

Tässä pari kolme vuotta ollaan myös tehty tonttukatrilli, siellä mennään kentällä tonttukamat päällä ja kauheeta kouluvääntöä! noei, vaan ollaan tehty joku rento katrilli! Tänä vuonna sitä ei tule olemaan, meillä on sen tilalla kepparitonttukatrilli! Ne tytöt kyllä tekee upeita katrilleja!
pari vuotta sitten.. :D -20 astetta pakkasta!

Tähän lisäksi hoitajat saavat mennä joulupyhinä ja jouluaattona, hoitsuillaan maastoon! Ne ovat todella kivoja, siitä aina tykkäsin kun hoidin vielä tuntihevosia!

Skidillä taas on usein vapaata aattona, tai sitten se on vetämässä maastoa. Tänä vuonna se ei olisi vetämässä maastoa, mutta sen kai on pakko maastoon päästä sillon koska tapahtuu asia 23.12 josta kerron jouluaaton luukussa! ;)

Tästä tuli nyt tällainen lyhyehkö postaus, mitäs piditte? Haluan myös kuulla miten te vietätte joulua? Miten teidän hevoset viettävät joulua? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti