sunnuntai 23. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI Luuku 24: Kisat!

Noniin viimeistä luukkua viedään! Ihan näin meinasin pyörtyä kun näin että teitä lukijoita on jo 53+anonyymit! Vitsi kun upeeta! En ikinä olisi luullut että blogini saa näin paljon lukijota! Katsotaan jos saan jonkun kilpailun pystyyn?

Mutta tämän luukun asiaan, eilen meillä oli tallilla viimeiset "kisat", ne olivat hevosen arvonta kisat! Arvottiin hevonen ja sen jälkeen valittiin korkeus! Itse toivoin paljon Vukoa, ja kappas vain sainkin sen! Kaverini Jessi ja Ida menivät Skidillä ja se teki molemmilla hienon 0 ja ruusukkeen kotiin! Ida hyppäsi 70cm ja Jessi elämänsä ensimmäisen 90cm!

Mutta omaan rataani! Vukohan on vieläkin "vanha" tuttu ja sillä olen joskus kisannut ihan aluetasolla 100cm asti. Mutta omaan rataani olen tyytyväinen, heppa kuskas puolet radasta 6-0 ja en voinut tehdä muuta kun nauraa! Meille tuli kaksi pudotusta, omat mokat, ekalle tulin vähän kiemurrellen ja heppa ei oikein ollut valmis hyppäämään, toiselle en oikein tideä mitä tapahtui? :D Mutta hauskaa oli!
Video kertokoon loput alussa on pikkusiskoni rata myös, hän meni 50cm 20v shettiksellä, tämä menee myös hänen blogiinsa. Laitoin myös siihen molemmat Skidin radat jos teitä kiinnostaa nähdä ne? (:



JA HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLE!! TOIVOTTAA SKIDI,BRENDA JA ERICA!

1 kommentti: