torstai 6. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI Luukku 6: Tavoitteet kaudelle 2013

Nyt kun tämä kausi on jo melkein loppu niin teen tällaisen postauksen! Eli tavoitteet seuraavalle kaudelle ja mietteet tästä kaudesta! 

Tämä kausi:
Skidillä tämä alukausi meni aika mönkään, pudotuksia pudotuksen perään. Pohdittiin että mikä siinä voisi olla? Koska tällainen hevonen ei kauheasti pitäisi pudotella tällaisia esteitä. Olihan suuri osa pudotuksista minun syytä, mutta olisi se Skidi voinut antaa jotain anteeksi. Sen jälkeen alettiin huomaa että se laihtuu, vetää koko ajan vatsaslihaksia sisään ja on todella äkäinen, epäiltiin paljon vatsahaavaa. 
Vietiin klinikalle ja sieltä löytyi arvaamamme vaiva. Skidi sai 2kk kisatauon, lääkityksen ja parantumisen ajaksi! Sen jälkeen alettiin hiljalleen palautua kisakentille ja kappas niitä tuloksia tuli! 
Syyskausi hypättiin 80-100cm luokkia, suurin osin 0 tuloksella jossain tuli pari pudotusta mutta ne olivat todellakin oma vikani! 

Kouluratsastuksessa Skidi on ollut koko kauden "vireessä", jos näin arvuuttelen niin ollaankohan saatu melkein jokaisesta koulukisasta mihin ollaan osallistuttu ruusuke? En ole todellakaan varma, mutta ei olla saatu joka luokasta koska minä olen unohdellut niitä ratoja :D 
Vois olla kesä!
Brendalla aloitin tietty vasta kisaamisen syksyllä, sillä olen yhdet kisat ehtinyt mennä. Hypättiin niissä 60cm luokka yhdellä pudotuksella, mutta Brendan kannalta hyvin! Koulukisoihin en ole sillä viittinyt menä, oman ratsastuksen ja hepan tason kannalta :D

Tavoitteet 2013 
Skidi:  Tasaisesti seura-, aluekisoja kierrellen! Hypätään 90&100cm luokkia, tavoitteena olisi nyt päästä rauhallisia nollia ilman omaa sähläystä ja hosumista. Loppukaudesta mahodllisesti joku 110cm, riippuu ihan miten kausi on mennyt. Koulua mennään varmaan Helppoa B:tä ja luultavasti myös jonkun Helpon A:n startataan. 

Brenda: 80cm olisi esteillä ja taas kun koulussa HeC/Tuttari! Toivotaan että se rauhottuisi jonkun verran ja alkaisi kulkemaan hyvin allani :D 



2 kommenttia:

  1. Ryöstät toisten heppoja -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, lapsellisia tollaset anonyymit :D mä kyl tiiän luultavasti kuka toi on :D
      Mutta se myytiin ja omistaja muutti toiselle paikkakunnalle

      Poista