lauantai 8. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI Luukku 11: Skidin suku


Skidi kun on kaunis ja hyvä, hehhe :D niin sillon sillä pitää olla hyvä suku! Aloitan ensin isän puolelta

Skidin isä on Rotchild J, se on todella hieno ori jolla on yhteensä 206 jälkeläistä. Sillä on sijoituksia vaativissa koululuokissa, se kuoli 3.10.1999 ihan vain vanhuuteen. Rotchild oli rodultaan Westfalen
© Leena Kahisaari
Skidin isän isä on upea Ramiro Z esteori! Sillä on tulokisa 160cm luokista, jos oikein katselin netistä. Ja se on myös hypännyt puissancea 2,2m!  Sillä on myös mm. tällaisia mainintoja: Stallion of the Century, Horse of the Year. Ramiro oli rodultaan taas Holstein. Tälläklin on "vain" 307 jälkeläistä!


Isän isän isä on taas Riamond. Mielestäni se on ulkonäöltään todella hienon näköinen! En löydä siitä mitään tuloksia tai muuta. Se on rodultaan Holstein ja sillä on sentään vain 72 jälkeläistä!

Isän isän isän isä(noita isi nimii tulee jo paljon! :D) on Ramzes Angoloarabi, joka kuoli jo 1966. Tälläkin on 36 jälkeläistä, en tästäkään löydä mitään kisatulokisa ym. Mutta siitä oli myös näin: Merkittävä periyttäjä etenkin poikiensa Radetzkyn ja Raimondin kautta, R-linjan perustajaori. 


Isän isän isän isän isä on Rittersporn, se on laukkahevonen eli englannin täysverinen. En tästä tideä muuta kun tuon! :D


Noniin siinä oli iskät! Oli ne mielestäni hienoja! Jatketaan äidin puolelle.


Skidin äiti Pop Joy, ei kuullemma osannut mitään erikoisempia. Mutta luonne oli täysin samallainen kun Skidillä! Kiltti herttainen ja ihana!

Skidin emän emä on Dodo en löytänyt siitä kuvia tai tietoja :(

En löytänyt muistakaan tietoja niin en viitsi laittaa niitä tänne!
Mitäs piditte? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti