sunnuntai 16. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI Luukku 17: Kuulumisia vol 2

Minun piti tähän postaukseen tehdä aluevalmennuksesta postaus, mutta se peruuntui niin teen tämän viikonlopun kuulumisista toivotaan että ei haittaa. En keksinyt muutakaan tähän : /

Perjantaina kun menin tallille niin luin taulua, tunnilla luki esteitä mierin että jeejee toivotaan että tehdään jotain kaivaa, sillä Skidi on toiminut niin hyvin viimeaikoina! Auttelin ensin laittamaan hevosia kuntoon ja tein pari asiaa.
Sen jälkeen tallille alkoi tulla ihmisiä ketkä ratsastaa minun ryhmässä, juteltiin hetken ja huomasin siinä että monet menevät "ei vakkari" hepoilla. Hetken siinä mietin että olisi kiva joskus hypätä jollain muulla kun Skidillä ja Brendalla, juttelin äidin kanssa ja hupsista seuraavassa hetkessä sainkin hypätä Vukolla! Annoin sitten kaverini mennä Skidillä. Vukollahan olen kisannut paljon ennen kun Skidi parantui jännevammastaan. Mielestäni se on aina yhtä kiva ja ihana ratsastaa! (:

Mutta asiaan, tunnilla hypättiin ihan ns "perustehstäviä", linjaa, suhteutettua väliä ja yksi este oli radan poikki.
Vuko oli mielestäni tosi kiva ja toimi ihan super! Videolla näette enemmän miten meni. Kaverini tykkäsi myös Skidistä!


ps. tiedustan omat virheeni videolla ja että vedän Vukon rumasti käyntiin

Lauantaina käytiin kaverini Idan kanssa ratsastamassa Brendan ja Skidin. Käytiin eka pieni maastokävely, mutta eihän tuolla voinu olla! Siellä tuuli näääin paljon ja oli näääääääin kylmä! Mentiin sen jälkeen maneesiin, Ida käveli Skidillä kun ratsastin Brendan. Brenda oli oikein hyvä! Vähän ongelmia oli taas laukannostoissa mutta, sain jotenkin toimimaan.
Annoin Idan sitten hetken vielä ratsastaa sillä. Skidi toimi taas näääääin super! :) Tein ihan perusjuttuja, avoja, pohkeenväistöjä ja temponmuutoksia. Kuvia tältä päivältä ei ole.

Sunnuntaina minulla oli Skidillä estetunti. No voikohan se enään olla muuta kun super? :D Alussa se ei jaksanut nostaa jalkoja oikein kunnolla, pari puomia tuli alas. Komensin vähän raipalla kaulalle niin oudosti ne koivet alko nousta! Hypättiin linjaa, oxeria, liikennemerkkiä ja kapeaa. Sain paikat ihan hyvin osumaan paitsi linjalle, koska äiti nosti sen ensimmäisen oxerin n. 120-130(? en ole 100 varma) korkuiseksi, niin oma tasapaino kusi täysin alastulossa, naureskeltiin kyllä paljon :D  Niin seuraavalle joka oli pysty niin en saanut askelta. Rataa tullessa Skidi kielsi, luitte oikein kielsi kapealle! Ensimmäisen kerran kun tultiin sille niin keilsi, mietin vaan että, whaaat? ehkä se luuli että meidän pitää mennä siitä samasta välistä kun ennen ja yllättyi siitä. Otin uudestaan, ja taas kielto! Siinä komensin vähän, ja kolmannella kerralla meni yli! Sen jälkeen hyppäs kyllä kaikki ihan hienosti!
Mietittiin vielä äidin kaa et mikä voi olla, sit äiti muisti että on ennenkin kieltänyt samalle esteelle!



Ainiin sitten vielä unohdin mainita että meillä oli seuran pikkujoulut lauantaina!
Siellä jaettiin tämän vuoden seuran ranking, kiertopalkintoja ja muita palkintoja. Saatiin Skidin kanssa HeC rankingin I sija, HeB ranking II sija, 90-100cm ranking II sija ja vielä saatiin Anton Cup kiertopalkinto! Hieno Skidi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti