tiistai 4. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI Luukku 7: Kisakatsastus 2012

Otsikko kertoo paljon! Teen nyt kaikista kisoita mitkä mentiin Skidin kanssa vuonna 2012. Muistaakaa kommentoida! (:

12.2  meillä oli ensimmäiset kisat. Ne olivat kotona harjoituskisat, hyppäsin Skidillä 90cm. Tuli perusradalta yksi pudotus, muistaakseni oli ihan oma moka! Skidi toimi hyvin ja hypyt olivat hyviä.

25.3 Meillä oli taas kotona seurakisat, hyppäsin taas vain se 90cm. Skidi oli hyvi, innoissaan, kentällä verkassa se oli ärsyttävä keuli ja pomppi jatkuvasti. Radalla tuli 0-4vp olin ihan tyytyväinen tulokseen. 

15.4 Kotona oli taas seurakisat, hyppäsin tällä kertaa 90&100cm. 90cm:ssä tuli yksi alas perusradalla, siinä oli väli missä jäin pidättää liikaa ja *klonk* alas, muistan vielä miettineeni p*skat, idiootti minä!! 100cm perusradalla sarja tuli alas, ihan ilman syytä, paikka osui jne. Mutta aina ei voi voittaa (:

29.4 Kotona oli jälleen seurakisat mutta tällä kertaa koulua! Menin HeC:n ja K.N. Specialin. Skidi toimi molemmilla radoilla hyvin ja HeC:ssä luokkavoitto ja K.N. Specialissa 2. sija olin todella tyytyväinen tuloksiin ja saatiin kerrankin ruusukkeita seinälle! Prosentteina oli jotain 60-65% molemmissa luokissa.

16.5 Savijärvi gård järjesti RJL:n kanssa FWB päivät. Menin HeB:0, rata oli ihan super minulta ja Skidiltä!  ja oltiin ekat ei sijoittuneet. Skidi oli myös Match Showssa ja äiti starttasi sillä vielä He:A:Ta ja sijoittui kolmanneksi! Vielä saatiin tietää että Skidi oli paras FWB! 


20.5 kotona oli seuraestekisat. Hyppäsin vain 90cm koska 100cm ei järjestetty. 90cm tuli pudotus perusradalla, en ollut todellakaan tyytyväinen suoritukseen, koska sähläsin koko radan läpi ja en löytänyt paikkoja. Mutta niistä kisoista ei löydy ollenkaan kuvia? En tiiä minne neki on hävinny


9.6 oltiin koulukisoissa menin HeC ja HeB. HeC tuli luokkavoitto ja HeB eka ei sijoittunut. Molemmat radat olivat hyviä ja olin hevoseen tyytyväinen! C oli vähän laiskempaa ja etupainoisempaa mutta parannettiin HeB:hen! Prosentteina oli HeC:ssä 62,39 ja HeB:ssä 58,07.
En oo saanu ruokaa, ku hanskaaki pitää syödä :( :D
24.6 Lähdettiin Este-Jussiin hyppäämään 90&100cm. Molemmilla radoilla tuli yksi alas, olin ihan okei tyytyväinen. Skidi kuskasi minua aika paljon, ja itse sähläsin jonkun verran. Skidi oli ihan hyvä kyllä ratsastaa.

14.7 Lähdettiin lohjalle kisaamaan. Sen kisareissun tulen aina muistamaan(monen kauhistelun ja kriisin kautta:D)! Mutta Lohjalla hyppäsin 90&100cm. 90cm tuli yksi alas perusradalla ja metrissä uusinnassa 0-8vp Skidi ei oikein kuunnellut ja uusinnassa sitten mentiin myös vähän hosuen ja en saanut oikein askelia sopimaan, mutta olin tyytyväinen! Skidi toimi siellä yllättävän hyvin!


13-15.7 oli Kemiö Jumping meidän kannalta meni surkeasti. Hyppäsin molempina päivinä 90&100cm. Ekana päivänä 12vp molemmista ja toisena päivänä 4vp molemmista= suuri pettymys. Itse mokailin kyllä parissa radassa, mutta kyllä laitan pari pudotusta Skidin piikkiin.. Skidi oli muutenkin siellä todella outo niin äiti varasi klinikka ajan. Skidi myös kantakirjattiin siellä II palkinnolla! (: Ainoa ruusuke mikä saatiin mukaan ja se onnistuttiin kadottaa :D

Tässä välissä oli pitkä kisatauko! Kun Skidin vatsahaavaa paranneltiin ! (:

1.9 Käytiin ensimmäisissä kisoissa koulukisat. Mentiin HeB ja oltiin toisia. Rata oli todella hyvä ja olin ihan super tyytyväinen! Skidi oli aivan mainio, innoissaan ja eteenpyrkivä!  

9.9 Kotona oli taas seurakoulukisat! Menin HeC ja K.N Specialin. HeC meni mielestäni todella surkeasti, mutta sieltä tuli kyllä luokkavoitto! :D Prosentit oli 67,5. K.N:ässä unohdin radan, tein voltin väärässä päässä. Tämä rata oli todella paljon parempi kun edellinen! Mutta tyhmä kun olen niin oltaisiin oltu jaetulla ensimmäisellä sijalla, mutta tyydyin neljänteen sijaan! Aina ei voi voittaa :D

16.9 Palattiin esteradoille! Meillä oli Laaksolla Aluetyylimestaruudet! Jännitin ihan hirveästi että oliko se se vatsahaava joka aiheuttaa jatkuvan pudottelun, vai olenko se minä? No sieltä tulo upea 0vp rata! Ei oltu sijoilla, mutta olin ihan super tyytyväinen! Tyylipisteet olivat 62,5. 

23.9 Kotona oli estekisat! Hyppäsin 80&90cm. 80cm oli hyvä mutta uusinnassa jäin pidättää liikaa yhdelle pystylle, *klonk* yks alas, tyhmä minä! Mutta kotiin tuli 5. sija! 90cm oli myös hyvä! Arvosteluna oli A.2.0 eli sai ratsastaa aikaa! Tehtiin tiukat tiet ja hyviä hyppyjä niin kotiin tuli ykkösija! (: Olin niin iloinen näiden kilpailujen jälkeen! (:

6.10 käytiin tammisaaressa kisoissa, Brendakin pääsi mukaan! Hyppäsin sillä 60cm ja tuloksena yksi pudotus mutta olin todella tyytyväinen! Skidi taas veti minua radalla ympäriinsä 6-0 että en saanut ollenkaan hallintaan niin molemmista luokista, eli 90&100cm 0-8vp, sähläsin myös todella paljon, että ärsyttää! 

Tovottavasti piditte! Muistakaa kommentoida! (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti