lauantai 22. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI Luukku 22: Esittele blogisi!

Oho teitä lukijoita on jo 48 kappaletta! ISO KIITOS KAIKILLE! 50 lukijan kohdalla voisin tehdä pienen arvonnan tai jotain sen sellaista? 

Mutta postauksen asiaan! Nyt on teidän vuoro esitellä bloginne, laittakaa tähän postaukseen kommentilla blogisi osoite, sähköpostisi ja miksi luet blogiani! Minulle on ihan sama luenko blogiasi vai en linkkaa se silti! Koska kaikista blogeista valitsen top 5 blogit, ja esittelen ne tässä, annan niistä + ja -. Luultavasti paras blogi saa jonkun pienen palkinnon, katsotaan. Nyt kommentoimaan! 

10 kommenttia:

  1. http://heppaunelmia.blogspot.fi/

    Koska oot tuttu ja oon tehny sulle monta banneria, niin oon vaan automaattisesti ajautunu lukemaan sun blogia. En siis osaa sanoo mitään erityistä syytä, kunhan luen. (: Tykkään kuitenkin! Postailet yleensä usein, sulla on joulukalenteri, teet paljon erikoispostauksia ja sulla on hienoja kuvia.

    VastaaPoista
  2. http://girl-and-eight-hoofs.blogspot.fi/

    Aloin lukea blogiasi koska tämä näytti heti kivalta ja kuvia,videoita ja tekstiä on kivasti :> Tykkään paljon ja erikoispostaukset on kivoja! Joulukalenteri on kiva ja postailet usein hienojen kuvien kera!

    VastaaPoista
  3. http://veronicanjaerkanblogi.blogspot.fi/

    En edes muista milloin eksyin blogiisi mutta tykästyin kuitenkin tyyliisi kirjoittaa ja sinulla on kivat hevosetkin niin teidän menoa oli aivan pakko jäädä seurailemaan! :) Myöskin postausksia on tullut myös sopivin välein ja joulukalenteri oli todella kiva ja varmasti eniten olen pitänyt tuosta Brendan esittelystä! :)

    xveroox@gmail.com

    VastaaPoista
  4. http://idajaturo.blogspot.fi/

    oli minun pakko jäätävä seurailemaan hommiasi koska ei nähä niin hirveen usein joten on tosikiva kun tiiän sitten blogisi kautta että mitä puuhailet hepojen kanssa :)

    idarepo@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. harmaanalle.blogspot.com


    Luen blogiasi, koska kuvat, videot ja teksit tietenkin on kiinnostavaa luettavaa. En nyt muista miten löysin blogisi, mutta sitä, että liityin lukijaksi, en koskaan ole katunut!

    vuonoponi@gmail.com

    VastaaPoista
  6. http://erppajakauramoottorit.blogspot.fi/

    Luen sun blogia koska
    1. Kerrot Brendasta
    2. Vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä
    3. Blogissa on paljon ihania kuvia ja videoita
    4. Postaukset on mielenkiintosia ja kerrot kaikki jutut kivasti
    5. Tää on yks mun lempiblogeista :)

    erppa.t@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. http://kisakentille.blogspot.fi

    Luen sun blogia koska tunnen/tiiän sut miitistä ja leiriltä ja osaat kirjoittaa kivasti ja mielenkiintoisesti :)

    VastaaPoista
  8. http://all-these-ups-and-downs.blogspot.com/ & jennan@tuulilakki.org

    Eksyin muistaakseni ht.netistä jostain blogitopasta blogiisi ja liityin heti lukijaksi! Mielenkiinnolla olen seuraillut blogiasi ja postailet mukavan tiuhaan tahtiin. Lisäksi joulukalenteri on ollut kiva lisä :) Ja tietysti hienot hevoset!

    VastaaPoista
  9. http://johannajaketer.blogspot.fi/
    Luen sun blogia koska on kiva tietää mitä naapuritallilla tapahtuu : D Ja muutenkin tätä blogia on helppo lukea ja kuvat,videot ja ulkoasu on selkeitä : )
    johanna.lukin@luukku.com

    VastaaPoista
  10. amppuamppu@hotmail.com

    Kirjoitat postauksia paljon, joka on tosi hyvä asia. itselläni nimittäin tuppaa aina välillä unohtumaan.. Arkenne ei ole mitään verisuussa treenaamista, vaan sut rentoa meininkiä. Kirjoitus tyylisi on myös miellyttävä ainakin minun silmään. ;)

    VastaaPoista