lauantai 22. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI Luukku 23: minä ja Skidi toisen ihmisen näkökulmasta

Erica on mielestäni aina iloinen ellei sitten jokin asia suututa sitä. Erica on tallilla hyvä esimerkki miten pitäisi toimia ratsastuskoulussa, sillä erica tervehtii aina kaikkia imisiä tallilla ja ei väliä onko ne tuttuja naamoja vai ei. Erica on täysjärkinen ja toimii hevosten kanssa järkevästi, miettii usein että miten pitää tehdä ennen kun tekee. Erica on mun tosi hyvä kaveri vaikka me nähdäänkin harvoin. Sillä ei kummidkaan ole väliä ja joka kerta se tulee halaamaan ja meiklä on aina hauskaa. Erica on iloinen persoona jonka naamalla näkee harvoin surullista ilmettä. Erica omistaa kaksi ihanaa koiraa joista toinen on siro ja toinen pullukka :D ja yhden apinan, Empun hänen pikkusiskon, ei vaan hän on yhtä kiva! Erica ei tuomitse uusiaihmisiä jyrkästi vaan katsoo asiaa avarasti. Erica pitää hyvän huolen hevosen hyvinvoinnista ja hevonen menee aina itsensä edelle.
Erica unohtelee asioita helposti, hän saa siitä haukkuja äidiltään ja Erican suusta tulee usein vain: oho.

Tämän tekstin minusta on kaverini Anna kirjoittanut

Minusta Skidi on maailman kiltein hevonen hoitaa varsinkin lapsia kohtaan ei luimi, potki eikä pure. Erics on hyvin tarkka kuka hoitaa tai ratsastaa Skidillä, mutta minun mielestä se on hyvä asia sillä ettei mitään tapaturmia satu. Kun laitan yleensä Skidin kuntoon minun hommani on laittaa takasuojat, harjaus, satula ja välillä suitset. Erica laittaa pintelit ja suitset, koska Skidillä on ollut aikaisemmin jännevamma niin Erica on tarkka miten pintelit laitetaan ja se on hyvä asia, kun puhuin suitsista niin Skidi on herkkä päästään niin Erica laittaa yleisimmin suitset. Ratsastus no itse olen vain kerran mennyt maastossa ja muuten vain kävelly. Mielestäni sileällä kun Erica ratsastaa niin Skidi näyttää hienolta ja kauniilta. Esteillä Skidi on mielestäni hieman kuuma ja innostuu niillä. Maasto no se on aina maasto siellä voi irrotella ja hyppiä maastoesteitä. Itse haluaisin mennä joskus Skidillä:)
Skidi rakastaa herkkuja ja rapsutuksia varsinkin kaulasta niitä neiti "kerjää" ihmisiltä:) Kisa paikoilla jos lähdemme yksin siis vain Skidin kanssa kisoihin niin Skidin on helppo, mutta jos Skidi ei ole yksin kisoissa hän "kiintyy" siihen toiseen hevoseen ja on ns. mahdoton pidellä kun pyörii ja hirnuu, mutta olen oppinut jo miten saan Skidin rauhalliseksi. Mielestäni Skidi on kaikin puolin ihana ja helppo hevonen.

Tuon tekstin kaverini Ida on kirjoittanut joka nyt hoitaa Skidiä aina kun meillä on (:




1 kommentti:

  1. Mulla on liebster blog ''haaste'' sulle mun blogissa http://erppajakauramoottorit.blogspot.fi/2012/12/liebster-blog.html :)

    VastaaPoista